Active Legs™

  • Rødvinsblade bidrager til at vedligeholde en normal venefunktion
  • Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar
  • Kun én tablet om dagen
  • 30 / 60 / 120 tabletten

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 242,00 kr
Normal pris: 242,00 kr


Billede
Billede

VENEFUNKTION

Vener er blodkar, der fører blodet mod hjertet. Blodkarrenes og venernes funktion har betydning for opretholdelse af en komfortabel og aktiv livsstil. Active Legs™ er en tablet af fransk maritim fyrrebark i kombination med rødvinsblade og vitamin C. Rødvinsblade bidrager til en normal venefunktion. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen der har betydning for normalt fungerende blodkar. Rødvinsblade bidrager til at nedsætte følelsen af trætte og tunge ben.

Billede

DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

Billede

FYRREBARK (Pinus pinaster, Aiton)
Pinus pinaster, bedre kendt som fransk maritim fyrebark, har sin oprindelse i landene omkring middelhavet. I lighed med at man i Norden anvender fyrrebark mel i brød, har man omkring Middelhavet traditionelt anvendt denne bark. I dag ved vi, at barken naturligt indeholder proanthocyanidiner.

VINDRUEBLAD (Vitis vinifera L.)
Planten er hjemmehørende i Middelhavsområdet, Centraleuropa og sydvestlige Asien. Det er en løvfældende lian. Bladene er hjerteformede og med grove savtakkede kant. Plantens frugt er vindruer, der både bruges i vinproduktion og som spisedruer.

PAKKESTØRRELSER

Billede
Billede
Billede

30 tabl. / 60 tabl. / 120 tabl.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Active Legs™
Din bedømmelse

 

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 1 tablet  %RI*
Fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster Aiton) 700 mg -
Vinblad ekstrakt (Vitis vinifera, L.) 200 mg -
Sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.) 4 mg -
Vitamin C 90 mg 112
*RI = Referenceindtag / - =RI er ikke fastlagt
   

  

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne samt børn fra 11 år: Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende.

INGREDIENSER
Standardiseret fransk maritim fyrrebark (Pinus pinaster Aiton) ekstrakt, standardiseret vindrueblad (Vitis vinifera L.) ekstrakt, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), vitamin (ascorbinsyre), standardiseret sort peber (Piper nigrum L.) ekstrakt, konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethyl cellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS