Active Legs™ & Magnesium Malate™

  • Sampak med vores populære Active Legs™ og Magnesium Malate™
  • 1 måneds forbrug af begge produkter
  • Ben og cirkulation
  • Magnesium Malate™ er kåret som bedst i test

 

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 413,00 kr


ACTIVE LEGS™

Active Legs™ er en tablet af fransk maritim fyrrebark i kombination med rødvinsblade og vitamin C. Rødvinsblade bidrager til en normal venefunktion. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen der har betydning for normalt fungerende blodkar. Rødvinsblade bidrager til at nedsætte følelsen af trætte og tunge ben.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne samt børn over 11 år: Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

MAGNESIUM MALATE™

Magnesiummalat er en frugtsyre - magnesiumsalt af æblesyre, dvs. en organisk bundet magnesiumkilde. Magnesium reducerer træthed og udmattelse samt bidrager til opretholdelse af normal muskelfunktion. Derudover bidrager magnesium til elektrolytbalancen og til nervesystemets normale funktion og til et normalt energistofskifte.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne samt børn over 11 år: Tag 3 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Vi anbefaler, at der tages en kapsel til morgenmåltidet, en til aftenmåltidet og en før sengetid med et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

PAKKEN INDEHOLDER:

Active Legs™
30 tabletter

Magnesium™ Malate
90 tabletter

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Active Legs™ & Magnesium Malate™
Din bedømmelse

ACTIVE LEGS:

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 1 tablet  %RI*
Fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster Aiton) 700 mg -
Vinblad ekstrakt (Vitis vinifera, L.) 200 mg -
- standardiseret til 5 % proanthocyanidin    
Sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.) 4 mg -
Vitamin C 90 mg 112
*RI = Referenceindtag / - =RI er ikke fastlagt
   

 

 

 

 

 

  

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne samt børn fra 11 år: Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

INGREDIENSER
Standardiseret fransk maritim fyrrebark (Pinus pinaster Aiton) ekstrakt, standardiseret vindrueblad (Vitis vinifera L.) ekstrakt, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), vitamin (ascorbinsyre), standardiseret sort peber (Piper nigrum L.) ekstrakt, konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethyl cellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).


MAGNESIUM:

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS
3 kapsler  %RI*
Magnesium, magnesiummalat 233 mg 62
Vitamin B6, pridoxinhydrochlorid 10 mg 714
Vitamin B12, cyanocobalmin 25 μg 1000
Vitamin D3, colecalciferol 10 μg 200
Fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster, Aiton.) 30 mg -
Lang peber ekstrakt (Piper Longum L.) 12 mg  
*RI = Reference indtag / - = RI% ikke fastlagt
   

ANBEFALET DAGLIG DOSIS 

Til voksne samt børn fra 11 år: Tag 3 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Vi anbefaler, at der tages en kapsel til mor­genmåltidet, en til aftenmåltidet og en før sengetid med et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

INGREDIENSER 
Magnesiummalat*, kapselmateriale (hydroxypropylmethylcellulose), overfladebehandlings- middel (magnesiumsalte af fedtsyrer), fyldemiddel/fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), fransk maritim fyrre-/furubark (Pinus pinaster Aiton), cyanocobalamin, pyridoxinhydrochlorid, lang peber ekstrakt (Piper longum L.)*, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), cholecalciferol, sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.).

* udenfor EU 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS