Apple Cider™ Gummies

  • Sjælden kvalitet af æblecidereddike
  • 100 % vegansk
  • Velsmagende
  • 60 gummies

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 159,00 kr


Billede

SJÆLDEN KVALITET AF ÆBLECIDEREDDIKE

Æblecidereddike har været anvendt i mad igennem århundreder, hvor man har udnyttet eddiken for dens gode og smagsgivende egenskaber. Traditionen med at udvinde æblecider og - eddike strækker sig langt tilbage i tiden. Man mener, at den stammer fra vikingerne/normannerne i Skandinavien.

Æblecidereddiken i denne gummy fremstilles ved nøje at udvælge og plukke æbler, som derefter koldpresses til most. Den friske most bliver derefter fermenteret til eddike ved at tilføje "eddikemor" - en eddikesyrebakterier. Æblecidereddiken tørres derefter til pulver og danner basen for disse æblecidereddike gummies. Denne skånsomme proces er din garanto for, at produktet indeholder den gode kvalitet hvor naturens egne virkestoffer er bevaret.

Billede

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag to gummies dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende. Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende.

Billede

STØRRELSE

Billede

60 gummies

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Apple Cider™ Gummies
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS    
Indeholder 2 gummies %RI
Æblecidereddike pulver 400 mg -
RI = Referenceindtag. - = RI ikke fastlagt    

 

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne samt børn fra 11 år: Tag 2 gummies dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende.

INGREDIENSER
Sødestof (maltitolsirup, erythritol), æblecidereddike pulver, surheds- reguleringsmiddel (natriumcitrat, citronsyre, æblesyre), geleringsmiddel (pektin), naturlig aroma (æble), farvestof (curcumin). 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS