Billede

Forår = grillpølser og kold rosé
Når vejret endelig er godt, og det vrimler med helligdage i kalenderen, så har vi med at skrue op for hyggen, og dermed lidt ekstra godt til ganen. Sådan må det også godt være, men det kan være en hård omgang for kroppen at fordøje og arbejde med de kalorier det giver i tillæg.

Her er Active Liver™ en god hjælp, da den indeholder nogle af de bedste leverurter. Den indeholder marietidsel, artiskok og mælkebøtte, som hjælper kroppen med at nedbryde fedtstoffer og er med til at skylle vandopløselige affaldsstoffer ud af kroppen.

Billede

Et aktivt valg
Active Liver™ er til dig, der lever lidt for godt og gerne vil ned i vægt. I modsætning til mængden af slankeprodukter på markedet, virker Active Liver™ specifikt ved at støtte lever- og galdefunktionen. Fordelene er, at det støtter stofskiftet og fedtforbrændingen.

Den gode kombination
Active Liver™ indeholder marietidsel og artiskok ekstrakter, som støtter nedbrydningen af fedt i tarmene og fremmer fordøjelsen. Tabletten indeholder også cholin, der bidrager til en normal leverfunktion. Cholin har nemlig en afgørende betydning for levergaldefunktionen, forebyggelsen af alkoholskader og er vigtig for, at organismen kan transportere fedtstoffer væk fra leveren ud i blodbanen til alle celler.

1 vare

pr. side
Sorter faldende
  1. Active Liver™
    Active Liver™

    Køb fra 241,00 kr

1 vare

pr. side
Sorter faldende
Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS