Billede

Et helt særligt æble

Hair Volume™ er baseret på æbleekstrakt i kombination med hirse, padderokke, aminosyre, biotin og zink. Biotin og zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår. Tabletten tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækkene, der hvor håret dannes. Dette æbleekstrakt er ikke et hvilken som helst, det er nemlig nøje udvalgt fra en ganske særlig æblesort, Annurca æblet.

Annurca æblet

Det gode æbleekstrakt fra Annurca æblet er det perfekte match til fremstillingen af Hair Volume™

  • Indeholder højt indhold af naturlige procyanidiner
  • Menes at være verdens ældste æblesort
  • Vokser kun i et område med en radius på 50 km lige nord for Napoli i Italien.
  • Vokser på vulkansk jord

Processen

Æblerne samles og lægges på siv-senge, hvor de modnes langsomt. Hver fjerde dag vendes æblerne, indtil de er perfekt modnede og klar til en nænsom ekstrahering, der bevarer de ønskværdige procyanidiner.

Resultaterne taler for sig selv

En tablet om dagen er hvad der ifølge kliniske undersøgelser skal til for at Hair Volume™ giver tykkere og smukkere hår med mere glans. Hair Volume™ er en prisvindende – og mest anmelderroste – hårtablet i verden.

Hair Volume™ er en klinisk dokumenteret hårtablet som giver et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår. Hair Volume™ er baseret på æble ekstrakt i kombination med hirse, padderokke/kjerringrokk, aminosyrer og biotin. Indholdet af zink og biotin hjælper med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Zink bidrager desuden til at vedligeholde normale negle. Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret.

Hair Volume™ har høstet anerkendelse verden over, samt modtaget flere priser fra kommercielle organisationer. Den har bl.a. vundet Danish Beauty Awards 2019 i kategorien, Årets Inner Beauty. Og Costumes Skønhedsfavoritter i 2018. Vores shampoo er fornylig nomineret til Pure Beauty Awards i London i 2020. Hair Volume™ Conditioner blev ligeledes nomineret til Costumes Skønhedsfavoritter i 2020.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS