Billede

Har du tørt og trist hår?

Livløst hår kan ramme unge som gamle, kort heller langt hår. Jagten på et smukkere, tykkere og mere glansfuldt hår er noget vi alle kender til, og her har Hair Volume™ hjulpet et stort antal kvinder og mænd verden over gennem de sidste 11 år.

 

Prisvindende og klinisk dokumenteret

Vores Hair Volume™ er klinisk dokumenteret og studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 4 måneders brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume™. De følte at deres hår var blevet tykkere, smukkere og mere glansfuldt.

 

Baseret på naturlige ingredienser

Hair Volume™ er baseret på æbleekstrakt i kombination med hirse, padderokke, aminosyre, biotin og zink. Biotin og zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår. Tabletten tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækkene, der hvor håret dannes.

 

Dansk produceret

Hair Volume™ hårtabletter er udviklet, testet og produceret i Danmark og sælges i 40 lande.

 

Opnå endnu bedre resultater

Brug vores populære Hair Volume™ tabletter sammen med vores lækre og nærende hårplejeserie, som indeholder eksklusive og effektive ingredienser, der giver volume, styrker håret og gør det smukt og glansfuldt. Vores hårplejeserie er baseret på samme naturlige, effektive og kraftige og veldokumenterede urteekstrakter, som også bruges i vores Hair Volume™ tabletter.

 

Kun én tablet om dagen

Med kun én tablet om dagen, er det nemt og bekvemt at tage vores Hair Volume™. Hvis man ikke er til tabletter, kan vi anbefale vores Hair Volume™ Gummies.

 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS