Billede

Den gode cocktail til din hud

Fugt til huden. Det er noget vi alle higer efter. Især når vi bliver ældre, hvor huden helt naturligt taber fugt og spændstighed. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du ønsker at mindske rynker, opnå en fastere og velfugtet hud. For at opnå resultater i din hud bør du have fokus på ingredienser som kollagen, hyaluron og C-vitamin, der alle tre er superfood ingredienser for huden.

New Nordic har udviklet Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder, der indeholder en hel unik sammensætning af hydrolyseret maritimt kollagen peptid pulver (type1*) og hyaluronsyre med vitamin C.

Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normal fungerende hud. Kollagen er en vigtig strukturel komponent af flere væv i huden, bl.a. bindevæv inkl. elastin, som har betydning for hudens fasthed. Vitamin C beskytter også kroppens celler, heriblandt hudcellerne mod oxidativt stress forårsaget af frie radikaler. Alt i alt en god cocktail til en stærk og sund hud.

 

Frontløberne

Kollagen, Hyaluron og C-vitamin er tre vigtige ingredienser, når vi taler hud. Disse tre tilhører eliten, indenfor hudforbedrende ingredienser.

  • Kollagen er et protein, der findes overalt i vores kroppe. Det er den cement, der holder kroppen sammen og er derfor en vigtig byggesten, når vi taler hud, bindevæv, brusk og knogler.
  • Hyaluronsyre binder fugt til huden. Hyaluron findes naturligt i vores krop og op mod 50% er koncentreret i vores hud.
  • C-vitamin er også et vigtigt vitamin, når det kommer til huden. C-vitamin øger nemlig produktionen af både kollagen og elastin, og er derfor en god hudplejeingrediens, når du ønsker en mere fast og fyldig hud.

 

En certificeret bæredygtig kilde

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er MSC-certificeret og er udvundet af vildfanget nordatlantisk torsk fra bæredygtigt fiskeri. Disse fiskerier sikrer, at fiskene kommer fra bestande, som ikke er truede og hvor havmiljøet bevares.

 

Hvordan tager man Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder?

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er smagsneutralt og kan blandes i din kaffe, te, juice, smoothie, vand eller mad. Bland en spiseske (6g) med valgfri væske, varm eller kold, 1-2 gange dagligt.

 

*Type 1
Der findes flere typer kollagen. Når vi taler hud, muskler, bindevæv og ledbånd, er det type I, der er hyppigst forekommende, og derfor det kollagen, der er bedst at indtage.

 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS