Kraftfuld mini kollagentablet fejrer 10-års jubilæum
Det er med stolthed, at vi kan fortælle at Collagen Filler™ i efteråret 2022 fejrer 10-års jubilæum. En hudplejetablet som skulle vise sig ar blive banebrydende indenfor inner beauty. Læs mere her.

Førende i sit felt
Vidste du, at New Nordic var blandt de første på markedet til at udvikle konceptet inner beauty? Dengang for 10 år siden var hypen omkring inner beauty, og det at booste huden indefra slet ikke så udviklede som i dag. Ikke desto mindre har Collagen Filler™ været et populært og prisvindende produkt lige fra starten til i dag. 

Derfor er kollagen så vigtig
Kollagen er et protein, vi alle har i kroppen. Det er den cement, der holder kroppen sammen og er derfor en vigtig byggesten. Kollagen er en vigtig strukturel komponent af flere væv i huden, bl.a. bindevæv inkl. elastin, som har betydning for hudens fasthed. 

Boost huden indefra
Collagen Filler™ hjælper med at forbedre hudens fasthed og elasticitet. Mindsker synligheden af fine linjer og rynker. Collagen Filler™ er baseret på maritimt kollagen samt granatæble med et naturligt indhold af ellagsyre, tomat og astaxanthin. Tabletten indeholder også vitamin C, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og beskytter kroppens celler, inkl. hudcellerne mod oxidativt stress.

Klinisk dokumenteret
Effekten af Collagen Filler tabletten er klinisk undersøgt på kvinder i alderen 26 til 58 år.

RESULTATERNE ER EKSTRAORDINÆRE:

  • Reducerer ansigtets rynker efter 14 dages brug
  • Forbedre hudens fasthed efter 28 dages brug
  • Forbedre hudens elasticitet efter 56 dages brug
  • Reducerer ansigtets ruhed efter 56 dages brug

Effekten opleves som fastere ansigtskonturer. Huden strammes op og hele udseendet bliver generelt forynget.

Billede

BEAUTY IN & OUT
URTEBASERET. NATURLIG  OPRINDELSE.

New Nordic brænder for naturens helbredende kræfter, og har 30 års erfaring med urter og deres vitalitetsgivende egenskaber. Ved hjælp af naturlige urtemolekyler kan vi aktivere livsprocesser og funktionalitet i vores hud- og hårceller. Du vil opleve både en øjeblikkelig og langsigtet skønhedseffekt med det nye skønhedssortiment. Der er store fordele ved at bruge de samme aktive urteekstrakter både indefra og udefra. Resultaterne vil være bedre end noget andet, du har oplevet før.


BEAUTY IN MED FOKUS PÅ ÅRSAGEN

Skønhedskosttilskud fungerer indefra i harmoni med din krop ved at nå ned i de dybere hudlag og påvirke de levende hudceller, der hvor cremer udefra ikke kan nå.

Billede

BEAUTY OUT MED FOKUS PÅ SYMPTOMER

De nye hud- og hårplejeprodukter fra New Nordic har en øjeblikkelig kosmetisk effekt og giver et yngre og smukkere udseende. Produkterne arbejder i synergi med skønhedskosttilskud for at give et optimalt resultat.

Billede
Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS