Billede

Fugtboosteren over dem alle

Der er mange gode grunde til at vælge vores nye Hyaluron Active Serum™, især hvis du ønsker at løfte, fugte og opstramme din hud. Rig på bl.a. hyaluronsyre og havtorn, der hjælper med at give din hud et flottere og mere ungdommelig udseende, er dette serum, der i øvrigt er parfumefri, genial til tør, normal og sensitiv hud.

 

Hvad er Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et molekyle, der findes naturligt i vores krop, og som smører og giver fugt til vores led, nerver, øjne, hud og hår. Når vi bliver ældre, producerer vores kroppe mindre hyaluronsyre, hvilket er en af grundene til, at vores hud begynder at rynke og hænge.

 

Hvorfor vælge hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et fugtighedsbevarende middel, hvilket betyder, at det hjælper med at bevare fugten i huden. Et af hyaluronsyrens mest bemærkelsesværdige egenskaber er dens evne til at tiltrække og holde flere gange sin vægt i vand, som er naturligt i miljøet, kroppen eller i de hudplejeprodukter, vi anvender. Tænk grundlæggende på hyaluronsyre som en svamp, der tiltrækker og bevarer fugt i din hud.

 

Gode grunde til at bruge hyaluronsyre:

  • Holder på fugt i huden
  • Minimerer rynker
  • Holder huden fyldig og frisk
  • Hyaluronsyre er god til alle hudtyper
  • Hyaluronsyre er med til at øge hudens kollagenproduktion

 

Skønhed både inde- og udefra

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi, at du supplerer Hyaluronic Active Serum™ ved at indtage et af vores kosttilskud, der hjælper huden indefra. Vores Skin Care™ Hyaluron Shot eller Skin Care™ Hyaluron Active tabletter, hjælper med at bevare sund hud indefra. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS