Billede

FUGTMÆTNING ER VIGTIG
En hud i balance og er en fugtmættet hud, det ved du er vigtigt, hvis du selv har prøvet at være tørhudet. For at få fugtmættet hud er det vigtigt at kigge på ingredienserne i din hudpleje, og her er det særligt hyaluronsyre du skal holde øje med.

HYALURONSYRE VIRKER
Dokumentationen for at hyaluronsyre har en uovertruffen virkning er enorm. Spørgsmålet er nærmere, hvordan bruges hyaluronsyre bedst?

Rækkefølgen i din hudplejerutine er afgørende. Vælg altid fugt som det første du kommer på din hud efter din rens og derefter fedt eller endnu mere fugt, som så forsegler og holder på fugten

IØJENFALDENDE VIGTIG
Husk også øjenområdet, det giver god mening at vælge et øjenprodukt, der indeholder hyaluronsyre, så huden her også får et ordentlig lag fugt, så linjer, poser og rynker ikke opstår.

HYALURONSYRE ER FOR ALLE
Her er tale om en ingrediens der nærmest aldrig giver hudirritation. Faktisk er der kun gode ting at sige om hyaluronsyre.

New Nordic har en hel serie bestående af tre fantastisk hyaluronsyre produkter til huden – serum, creme og øjencreme.

Billede

Skønhedsekspert Anette Kristine Poulsen har bloggen BeautySpace, desuden er hun foredragsholder, ekspert i Go’Morgen Danmark og Skønhedsredaktør på Børsen, beskriver Hyaluron Active serum således;

"Minder i konsistens mere om en letvægtslotion, der bliver sekund-hurtigt absorberet. Her er flere indgange til at sikre fugtmætningen – nemlig fra glycerin og hyaluronsyre.  Derudover glødgivende C-vitamin (hurra) og fugtforseglende squalaneolie, som er tættest på det fedtstof, huden genkender fra sig selv. Uden parfume."

5 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Hyaluron Shot™
  Hyaluron Shot™

  Køb fra 177,00 kr
 2. Skin Care™ Hyaluron Active
  Skin Care™ Hyaluron Active

  Køb fra 285,00 kr
 3. Hyaluronic Active Serum™
  Hyaluronic Active Serum™

  Køb fra 499,00 kr
 4. Hyaluronic Active™ Cream
  Hyaluronic Active™ Cream

  Køb fra 450,00 kr
 5. Hyaluronic Eye™ Cream
  Hyaluronic Eye™ Cream

  Køb fra 299,00 kr

5 varer

pr. side
Sorter faldende
Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS