Billede

Er du i overgangsalderen? 
Overgangsalderen er en naturlig fase af livet, som enhver kvinde gennemgår. Nogle af de typiske tegn på overgangsalder er hedeture, svedtendens, rastløshed og irritabilitet. Er det noget du kan genkende?

 

Sunde slimhinder
Slimhinderne er de membraner, som dækker mange af kroppens indre overflader. Slimhinderne findes i kønsorganer, øjne, næse, ører, mund og fordøjelsessystemet samt omkring kroppens indre organer såsom blære, lunger og nyrer. Niacin bidrager til at vedligeholde normale slimhinder. Rød elmebark er en kilde til mucilage som støtter slimhinderne.

Den rette kombination
Meno Joy er baseret på en kombination af humle og rødkløver. Rødkløver hjælper kvinder med at håndtere de typiske tegn i forbindelse med overgangsalderen, så som hedeture, svedtendens, rastløshed og irritabilitet. Magnesium og vitamin B1, B2, B6, B12, niacin og biotin bidrager til nervesystemets normale funktion.

Nemt og bekvemt 
Én Cran Berry™ Urinveje tablet giver 36 mg Pro-Antho-Cyanidiner svarende til en kvart til en halv liter tranebærjuice. Surkirsebær bidrager til at bevare sunde urinveje. Vitamin C og B6 bidrager til den normale funktion af immunsystemet og niacin hjælper med at opretholde normale slimhinder.

5 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Cran Berry™ Urinveje
  Cran Berry™ Urinveje

  Køb fra 171,00 kr
 2. DK ny
  Meno Joy™

  Køb fra 290,00 kr
 3. Rødkløver™
  Rødkløver™

  Køb fra 86,00 kr
 4. b-energy™
  b-energy™

  Køb fra 295,00 kr

5 varer

pr. side
Sorter faldende
Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS