Billede

Hud i overgangsalderen
Du er helt ved siden af dig selv – både de forandringer du føler indeni kroppen, og nu kan overgangsalderen simpelthen også ses på din hud. Som om hedeture, sårbare slimhinder og humørsvingerne ikke er nok under overgangsalderen, har huden det nemlig også med at forandre sig, når først der bliver vendt op og ned på østrogenniveauet i kroppen.

Hudtilstand i overgangsalderen
Din hud kan føles meget anderledes end normalt under overgangsalderen. Den kan føles alt fra kløende, svag, stram og desuden kan akne bryde frem.

Det er alt sammen et udtryk for at huden bliver tyndere under overgangsalderen, fordi man mangler østrogen. Når østrogenet falder, daler kollagenniveauet også, derfor er det vigtigt at indtage kollagen, fordi kroppen netop ikke selv danner så meget som tidligere.

Guf til huden
Når huden bliver svagere og mindre spændstig, kan det anbefales at spise kosttilskud som kollagen og hyaluron. Kollagen hjælper med at forbedre hudens fasthed og elasticitet og mindsker synligheden af fine linjer og rynker. Hyaluron bidrager til at opretholde fugt i huden og holde en fin glød i huden.

COLLAGEN FILLER™ serie

Skin care serien hjælper med at forbedre fasthed og elasticitet.

Billede
Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS