Facebook Pixel

Blue Berry™ Øjenvitamin Omega

  • Svenske øjentabletter tilføjet Omega 3
  • Blåbær, øjentrøst, lutein, omega3
  • Tilføjet Vitamin A og zink
  • 60 Kapsler

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.

Pris

Køb fra 250,00 kr


Billede
Billede

FORSKELLEN MELLEM SVENSKE BLÅBÆR
OG AMERIKANSKE BLÅBÆR

Der er forskel på de svenske vilde blåbær og de blåbær, vi normalt køber i supermarkedet. Det amerikanske blåbær er overdimensioneret, lys i kødet og hvidfarvet indvendigt. De svenske blåbær er små blåbær og vil farve din mund og tænder mørkeblå, hvis du har fornøjelsen at spise dem friske. De farvende pigmenter i de svenske blåbær er, hvad moderne forskere er fascineret af. NEW NORDIC Blue Berry ™ -tabletten indeholder disse storslåede, små, mørkeblå vilde blåbær.

Billede
Billede

BLUE BERRY ØJENVITAMIN OMEGA

Blue Berry™ Plus øjenvitamin Omega er en blåbærkapsel med en særlig kombination indeholdende ekstrakter af øjentrøst, tagetes og omega 3 fiskeolie samt vitamin A og zink. Tagetes ekstraktet fremstilles ved en særlig process, så indholdet af lutein standardiseres til 10 mg lutein. Desuden indeholder blåbær ekstraktet naturligt zeaxanthin. Zink bidrager til normal metabolisering af vitamin A. Vitamin A og zink bidrager til at bevare et normalt syn. DHA bidrager til at bevare et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

DAGLIG DOSIS

Tag 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Billede

BLÅBÆR (Vaccinium myrtillus L.)
Vaccinium myrtillus er en særlig art hjemmehørende i Nordeuropa og en af de mest almindelige vilde planter i Sverige. Det fine blåbærekstrakt i denne tablet er fremstillet af vilde Vaccinium myrtillus, som er mindre end de kultiverede blåbærarter og værdsat for deres intense farve og smag.

ØJENTRØST (Euphrasia officinalis L.)
Øjentrøst er ca. 5-40 cm høj, enårig plante med parvis modstillede, takkede blade, hvide eller lyslilla blomster med mørkere striber og en gul plet. I produktionen af Blue Berry er det ekstrakt af hele planten, som bliver brugt i tabletterne.

TAGETES (Tagetes erecta L.)
Tagetes er en plante med frisk grønt løv og med blomster, der kan minde om nelliker. Farverne varierer fra lysegul til orange. Det er plantens kronblade, som bruges i Blue Berry, og det er i disse, at der udvindes lutein.

VARIANTER

Billede

Blue Berry™ Original | Blue Berry Øjenvitamin Omega | Blue Berry Eye Stress | Blue Berry Plus øjenvitamin | Blue Berry Gummies

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Blue Berry™ Øjenvitamin Omega
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS
 2 kapsler % RI*
Omega 3 fiskeolie
500 mg -
- indeholder EPA 50 mg, DHA 250 mg    
Blåbær ekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) 400 mg -
- 5:1 svarende til 2000 mg tørret frugt    
Øjentrøst ekstrakt (Euphrasia officinalis L.) 200 mg -
- 5:1 svarende til 1000 mg tørret blomst    
Tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.) 100 mg -
- standardiseret til 10% lutein = 10 mg lutein    
A-vitamin 400 mcg 50
Zink 8 mg 80
Kobber 0,4 mg 40
*RI = reference indtag  - = reference indtag ikke fastlagt
   

 

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Fiskeolie, gelatine, blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus L.), stabilisator (glycerol, sojalecithin), sojabønneolie, øjentrøst ekstrakt (Euphrasia officinalis L.), tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.), zinkoxid, retinylacetat, cuprisulfat. 

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS