Blue Berry™ Øjenvitamin Omega

  • Svenske øjentabletter tilføjet Omega 3
  • Blåbær, øjentrøst, lutein, omega3
  • Tilføjet Vitamin A og zink
  • 60 Kapsler
Pris
239,00 kr

Billede
Billede

BLUE BERRY ØJENVITAMIN OMEGA

Blue Berry™ Plus øjenvitamin Omega er en blåbærkapsel med en særlig kombination indeholdende ekstrakter af øjentrøst, tagetes og omega 3 fiskeolie samt vitamin A og zink. Tagetes ekstraktet fremstilles ved en særlig process, så indholdet af lutein standardiseres til 10 mg lutein. Desuden indeholder blåbær ekstraktet naturligt zeaxanthin. Zink bidrager til normal metabolisering af vitamin A. Vitamin A og zink bidrager til at bevare et normalt syn. DHA bidrager til at bevare et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Billede

ANBEFALES TIL

  • Hvis du ønsker at holde dine øjne sunde i mange år frem.
  • Hvis du gerne vil nyde fordelene ved planteekstrakter er Blue Berry Omega øjenvitamin et naturligt kosttilskud indeholdende blåbær ekstrakt som hjælper med at bevare sunde øjne.
Billede

BLÅBÆR (Vaccinium myrtillus L.)
Vaccinium myrtillus er en særlig art hjemmehørende i Nordeuropa og en af de mest almindelige vilde planter i Sverige. Det fine blåbærekstrakt i denne tablet er fremstillet af vilde Vaccinium myrtillus, som er mindre end de kultiverede blåbærarter og værdsat for deres intense farve og næringsindhold.

ØJENTRØST (Euphrasia officinalis L.)
Øjentrøst er ca. 5-40 cm høj, enårig plante med parvis modstillede, takkede blade, hvide eller lyslilla blomster med mørkere striber og en gul plet. I produktionen af Blue Berry er det ekstrakt af hele planten, som bliver brugt i tabletterne.

TAGETES (Tagetes erecta L.)
Tagetes er en plante med frisk grønt løv og med blomster, der kan minde om nelliker. Farverne varierer fra lysegul til orange. Det er plantens kronblade, som bruges i Blue Berry, og det er i disse, at der udvindes lutein.

STØRRELSER

Billede

60 kapsler

Billede
Billede
  • Blue Berry Omega™ er glutenfri og kan sikkert tages af folk med intolerance over for gluten.
  • Blue Berry Omega™ er helt fri for mælkeprodukter.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Blue Berry™ Øjenvitamin Omega
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS
 2 kapsler % ADT*
Omega 3 fiskeolie
500 mg -
- indeholder EPA 50 mg, DHA 250 mg    
Blåbær ekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) 400 mg -
- 5:1 svarende til 2000 mg tørret frugt    
Øjentrøst ekstrakt (Euphrasia officinalis L.) 200 mg -
- 5:1 svarende til 1000 mg tørret blomst    
Tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.) 100 mg -
- standardiseret til 10% lutein = 10 mg lutein    
A-vitamin 400 mcg 50
Zink 8 mg 80
Kobber 0,4 mg 40
*ADT = anbefalet daglig tilførelse.
   

 

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Fiskeolie, gelatine, blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus L.), stabilisator (glycerol, sojalecithin), sojabønneolie, øjentrøst ekstrakt (Euphrasia officinalis L.), tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.), zinkoxid, retinylacetat, cuprisulfat. 

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS