Chilipillen™

  • Thiamin bidrager til et normalt energistofskifte
  • Chili, grøn te og thiamin
  • 2 tabletter dagligt
  • 60 tabletter

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 86,00 kr


Billede

STOFSKIFTE
Chilipillen™ er baseret på urte-vitamin recept indeholdende chili, grøn te og thiamin. Thiamin bidrager til et normalt kulhydrat- og energistofskifte. Chilipillen™ indeholder chili i en mængde, som normalt ikke vi opleves irriterende i maven.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne over 18 år: 2 tabletter daglig. Tag 1 tablet sammen med et glas vand umiddelbart før frokost og 1 tablet med et glas vand umiddelbart før aftenmåltidet. Bør ikke indtages på tom mave. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør opbevares uden for små
børns rækkevidde. Bør ikke indtages af gravide eller ammende og børn under 18 år. Stop indtaget og kontakt din læge, hvis du har leverproblemer eller symptomer som mørk urin eller gulsot. Det daglige indtag af epigallocatechin-3-gallat må ikke overstige 800 mg. Bør ikke indtages, hvis du samme dag indtager andre produkter, der indeholder grøn te.

Billede

Chili (Capsicum annuum L.)
Chilifrugterne tilhører planteslægten Capsicum, der hører under natskyggefamilien. Chili stammer fra Amerika, hvor det har været en del af kosten siden 7500 år før Kristus. Chili blev bragt til Europa efter Christopher Colomus. I dag er chili et yndet krydderi, som frembringer følelsen af "varme".

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Chilipillen™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS  2 tabl. %RI*
Grøn te-ekstrakt 600 mg -
- heraf epigallocatechin gallate (EGCG) 180 mg -
Chiliekstrakt 18 mg  -
Thiamin 1,1 mg 100
*RI = Reference indtag - = referenceindtag ikke fastlagt
   

 

 

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne over 18 år: 2 tabletter daglig. Tag 1 tablet sammen med et glas vand umiddelbart før frokost og 1 tablet med et glas vand umiddelbart før aftenmåltidet. Bør ikke indtages på tom mave. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør ikke indtages af gravide eller ammende og børn under 18 år. Stop indtaget og kontakt din læge, hvis du har leverproblemer eller symptomer som mørk urin eller gulsot. Det daglige indtag af epigallocatechin-3-gallat må ikke overstige 800 mg. Bør ikke indtages, hvis du samme dag indtager andre produkter, der indeholder grøn te.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumkarboxymethylcellulose), Grøn te ekstrakt (Camellia sinensis L.), overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerin), chili ekstrakt (Capsicum annuum L.), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), thiamin mononitrat.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS