Clear Brain™ Active Memory

  • Pantothensyre bidrager til normal mental ydeevne
  • Jod bidrager til normal kognitiv funktion

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 272,00 kr


Billede
Billede

KOGNITIVE FUNKTIONER OG MENTAL YDEEVNE

Hjernen er den største og vigtigste del af dit nervesystem. Den indeholder milliarder af neuroner, og er hjemsted for tanker og følelser. Den modtager og koordinerer signaler fra dine sanser, bevægelser og hukommelse. Clear Brain™ Active Memory er baseret på et naturligt kombinationsekstrakt af naturlige urteekstrakter samt vitaminer og mineraler. Indholdet af jod bidrager til normale kognitive funktioner. Pantothensyre bidrager til normal mental ydeevne. Riboflavin, niacin, vitamin B6 og B12 reducerer træthed og udmattelse og thiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6 og B12 bidrager til normal funktion af nervesystemet og thiamin, niacin, vitamin B6 og B12 bidrager til normale psykologiske funktioner.

Billede

DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

Billede

GRØN TE (Camelliae sinensis L.)
Den grønne te kommer fra Kina og Japan og er lavet af de samme blade som den sorte te, og har kun været gennem meget lidt behandling i forbindelse med fremstillingen.

BROCCOLI SPIRE (Brassica oleracea)
Broccoli - har sin oprindelse i Italien. Broccoli er en populær grøntsag. I denne tablet har vi udvalgt broccolispiren som har et naturligt indhold af det naturlige stof sulphoraphen. De høstede spirer indsamles, tørres og ekstraheres så de ønskværdige plantestoffer koncentreres og bevares.

GRANATÆBLE (Punica granatum L.)
Granatæblet har sin oprindelse i det vestlige Himalaya. Granatæblet indeholder en række naturlige substanser, herunder ellagsyre. Granatæblerne til denne tablet ekstraheres ved at fjerne uvirksom cellulose.

STØRRELSER

Billede

30 tabletter

Billede
Billede
Billede

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Clear Brain™ Active Memory
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS
1 tabl. % RI
Broccoli spire ekstrakt 250 mg  
5:1 udvundet af 1250 mg tørrede broccoli spirer    
Galanga jordstængel ekstrakt 100 mg  
5:1 udvundet af 500 mg tørret jordstængel    
Granatæble ekstrakt (Punica granatum L.) 150 mg *
Grøn te ekstrakt (Camelliae sinensis L.) 150 mg *
standardiseret til 30% L-theanin    
Fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster, Aiton) 80 mg *
Valnød ekstrakt (Juglans regia L.) 50 mg *
5:1 svarerende til 250 mg tørret nød    
Sort peber (Piper nigrum L.) 4 mg *
Oregano olie (Origanum vulgare L.) 6 mg *
Thiamin (B1) 2 mg 182
Riboflavin (B2) 1,8 mg 129
Niacin 30 mg 188
Vitamin B6 3,2 mg 229
Folsyre 200 μg 100
Vitamin B12 2,7 μg 108
Pantotensyre 7,6 mg 127
Jod 198 μg 132
*RI = Reference indtag / - = referanseverdi ikke fastlagt
   


ANBEFALET DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

INGREDIENSER
Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), broccolispirer ekstrakt (Brassica oleracea), granatæble ekstrakt (Punica granatum L.), grøn the ekstrakt (Camellia sinensis L.), galanga ekstrakt (Alpinia galanga L.), fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster Aiton), valnød ekstrakt (Juglans regia L.), niacinamid, overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), calcium D-pantothenat, sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.), oregano olie (Origanum vulgare L.), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), pyridoxinhydrochlorid, cyanocobalamin, thiaminmononitrat, riboflavin, kaliumjodid, folsyre.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS