Clear Brain™

 • Mental ydeevne og hukommelse
 • Bidrager til normal ydeevne
 • Bidrager til normale kognitive funktion
 • Hukommelse og opmærksomhed
 • 60 / 180 tabletter
Pris
212,00 kr

Billede
Billede

KOGNITIVE FUNKTIONER OG MENTAL YDEEVNE

Hjernen er den største og vigtigste del af dit nervesystem. Den indeholder milliarder af neuroner/nerveceller, og er hjemsted for tanker og følelser. Den modtager og koordinerer signaler fra dine sanser, bevægelser og hukommelse. Hjernens normale funktion er afhængig af mange næringsstoffer. Clear Brain er baseret på et naturligt kombinationsekstrakt samt vitaminer og mineraler. Indholdet af jod bidrager til normale kognitive funktioner så som hukommelse, opmærksomhed og koncentration. Pantothensyre bidrager til normal mental ydeevne. Riboflavin, niacin, vitamin B6 og B12 reducerer træthed og thiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6 og B12 bidrager til normal funktion af nervesystemet og thiamin, niacin, vitamin B6 og B12 bidrager til normale psykologiske funktioner.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge og sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende, eller børn under 11 år.

Billede

ANBEFALES TIL

 • De fleste mennesker bliver mere glemsomme med alderen. For mange sker det allerede efter at være fyldt 50 år.
 • Når du er stresset og nervøs, lukker din hjerne ned for rationel tænkning.
 • Op til, og under eksamen, er det vigtigt at være i stand til at fokusere og koncentrere sig, for at opnå de bedste resultater.
Billede

VALNØD (Juglans regia L.)
Junglans regia-valnøddetræet stammer oprindeligt fra de Karpatiske bjerge. Valnøddens udforming har stor lighed med menneskets hjerne og den indeholder mange gavnlige næringsstoffer. Denne tablet indeholder udvalgte valnødder, der formales og ekstraheres, så de ønskværdige plantestoffer koncentreres og bevares.

FYRREBARK (Pinus pinaster Aiton)
Pinus pinaster, bedre kendt som fransk maritim fyrebark, har sin oprindelse i landene omkring middelhavet. I lighed med at man i Norden anvender fyrrebark mel i brød, har man omkring Middelhavet traditionelt anvendt denne bark. I dag ved vi, at barken naturligt indeholder proanthocyanidiner.

GRANATÆBLE (Punica granatum L.)
Granatæblet har sin oprindelse i det vestlige Himalaya. Granatæblet indeholder en række naturlige substanser, herunder ellagsyre. Granatæblerne til denne tablet ekstraheres ved at fjerne uvirksom cellulose.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Billede

180 tabletter

Billede
Billede
Billede
 • Clear Brain™ er glutenfri og kan sikkert tages af folk med intolerance over for gluten.
 • Clear Brain™ er helt fri for mælkeprodukter.
 • Clear Brain™ indeholder ikke produkter fra dyr.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Clear Brain™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS AF 2 TABLETTER 2 tabl. % RI
Granatæble ekstrakt (Punica granatum L.) 150 mg *
-standardiseret til 40% ellagsyre    
Grøn te ekstrakt (Camelliae sinensis L.) 150 mg *
- Standardiseret til 30% L-theanin    
Fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster, Aiton) 80 mg *
- standardiseret til 40% polyfenoler    
Valnød ekstrakt (Juglans regia L.) 50 mg *
- 5:1 svarerende til 250 mg tørret nød    
Peber (Piper nigrum L.) 6 mg *
- standardiseret til 40% piperine    
Oregano olie (Origanum vulgare L.) 3 mg *
Thiamin (B1) 1,3 mg 120
Riboflavin (B2) 1,7 mg 120
Niacin 30 mg 188
Vitamin B6 2,1 mg 120
Folsyre 200 μg 100
Vitamin B12 2,7 μg 120
Pantotensyre 7 mg 120
Jod 150 μg 100
*RI = Reference indtag    


ANBEFALET DAGLIG DOSIS

2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge og sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende, eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat dihydrate), granatæble ekstrakt (Punica granatum, L.), grøn te ekstrakt (Camelliae sinensis, Kuntze), fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster, Aiton), valnød ekstrakt (Juglans regia, L.), vitaminer (niacinamid, calcium-D-pantothenat, cyanocobalamin, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, thiamin mononitrat, folate), konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), sort peber ekstrakt (Piper nigrum, L.), oregano olie (Origanum vulgare, L.), mineral (kaliumiodid).

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS