Coffee Diet™

 • Vægttab og energi
 • Grønne kaffebønner og glucomannan
 • Glucomannan bidrager til vægttab
 • Mindsker følelsen af sult
 • 120 / 360 tabletter
Pris
258,00 kr

Billede
Billede

VÆGTTAB OG ENERGI

Start dit vægttab i dag med velafprøvede og naturlige ingredienser. Coffee Diet™ er en tablet baseret på grønne kaffebønner og glucomannan. Glucomannan bidrager til vægttab i forbindelse med en energireduceret kost.

Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 3 gram i doser af 1 gram hver, indtaget sammen med 1-2 glas vand, før måltider og i forbindelse med en energireduceret kost. Tabletten indeholder også vitamin B12, der bidrager til et normalt energistofskifte og mindsker træthed og udmattelse.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tabletterne skal indtages med rigeligt vand for at sikre, at de når hele vejen ned i maven. Vær opmærksom på, at der hos personer med synkebesvær (dysfagi) eller ved manglende indtagelse af tilstrækkelige mængder af væske kan forekomme kvælningsrisiko. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Billede

ANBEFALES TIL

 • Til dig der har svært ved at stoppe med at spise, når du egentlig er mæt.
 • Til dig der vil af med de overflødige kilo men ikke har tid til at træne så meget som du ønsker.
 • Til dig der mangler energi i hverdagen og ønsker mere overskud til at leve sundt.
Billede

KAFFEBØNNER
Arabica kaffe er hjemmehørende i bjergene i det sydvestlige højland i Etiopien. Oprindeligt blev kaffe kun indtaget som en del af en religiøs ceremoni eller efter råd fra en læge for energi og medicinske formål. Kaffebønnerne som anvendes i denne tablet har et naturligt indhold af chlorogensyre. 

GLUCOMANNAN (Amorphophallus konjac)
Planteekstraktet konjac glucomman i denne tablet udvindes fra knoldene af konjac glucomman planten, således at de ønskede fibrestrukturer bevares. Det giver garanti for en høj, ensartet kvalitet.

STØRRELSER

Billede

120 tabletter

Billede

360 tabletter

Billede
Billede
Billede
 • Coffee Diet™ er glutenfri.
 • Coffee Diet™ er helt fri for mælkeprodukter.
 • Coffee Diet™ indeholder ikke produkter fra dyr.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Coffee Diet™
Din bedømmelse

NÆRINGSSTOFINDHOLD PR DAGLIG DOSIS 6 TABL.  % RI
Grøn kaffebønne ekstrakt (Coffea arabica L.)
standardiseret til 45% chlorogensyre og 5% koffein
900 mg 
Glucomannan (Amorphophallus konjac K. Kock) 3.000 mg -
Vitamin B12 5 μg  200%
RI = Referenceindtag - = næringsstoffernes betydning er uvis
   


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 2 tabletter med 2 glas vand 15-30 min. før et måltid, 3 gange dagligt. VIGTIGT: Tabletterne skal indtages med rigeligt vand for at sikre, at de når hele vejen ned i maven. Vær opmærksom på, at der hos personer med synkebesvær (dysfagi) eller ved manglende indtagelse af tilstrækkelige mængder af væske kan forekomme kvælningsrisiko. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.


INGREDIENSER
Glucomannan (Amorphophallus Konjac K.), geleringsmiddel (polyvinylpyrrolidon), grøn kaffebønne ekstrakt (Coffea arabica L.), fyldemiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose, mikrokrystallinsk cellulose), kartoffelstivelse, overfladebehandlingsmiddel (magnesiumstearat), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), cyanocobalamin. 

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS