Facebook Pixel

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder

  • Kollagenpulver med hyaluronsyre og C-vitamin
  • Kollagen hjælper med at forbedre hudens elasticitet
  • Kollagen modvirker synligheden af rynker
  • Fra vildtfanget nordatlantisk torsk fra bæredygtigt fiskeri


Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.

Pris

Køb fra 462,00 kr


Billede

SKØNHED INDEFRA

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er et unikt hudplejekosttilskud der tilfører huden næringsstoffer indefra. Kollagen hjælper med at forbedre hudens elasticitet og modvirker synligheden af rynker. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder kombinerer hydrolyseret maritim kollagen peptid pulver (type 1) og hyaluronsyre med vitamin C. Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse, der har betydning for normalt fungerende hud. Kollagen er en vigtig strukturel komponent af flere væv i huden, bla. bindevæv inkl. elastin, som har betydning for hudens fasthed. Vitamin C beskytter også kroppens celler, inkl. hudcellerne mod oxidativt stress.


Billede

EN CERTIFICERET BÆREDYGTIG KILDE

Hvad betyder det at kollagenkilden i Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er MSC-certificeret?
Når kollagenkilden i Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er MSC-certificeret betyder det, at vi kun bruger maritimt kollagen, som er udvundet af skindet fra vildtfanget torsk og fra en MSC-certificeret leverandør, hvilket garanterer, at kollagenet lever op til MSCs høje standarder og kommer fra bæredygtigt fiskeri. Disse fiskerier sikrer, at fiskene kommer fra bestande, som ikke er truede og hvor havmiljøet bevares.


DAGLIG DOSIS

Bland en (1) spiseske (6 g) med valgfri (1,5-2 dl) væske, varm eller kold, 1-2 gange dagligt. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er smagsneutralt, og kan nemt anvendes i vand, smoothies, juice eller yoghurt. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde.

Billede

ACEROLA FRUGT
Malpighia glabra L.

Acerola er en lille rød frugt og ligner et kirsebær. Til forskel for kirsebær smager acerola meget syrligt. Acerola er et smalt træ med buske og vokser naturligt i Brasilien. Bærret har et naturligt indhold af vitamin C. I Brasilien er acerolajuice lige så almindeligt, som appelsinjuice er i Europa.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS pr. 6 mg
%RI* pr. 12 g %RI
Hydrolyseret maritim kollagen peptid (Gadus morhua) 5000 mg - 10000 -
Hyaluronsyre 20 mg - 40 mg -
Acerola frugt ekstrakt (Malpighia glabra L.) 500 mg - 1000 mg -
Vitamin C 100 mg 125 200 mg 250
*RI = Referenceindtag / - =RI er ikke fastlagt

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Bland en (1) spiseske (6 g) med valgfri (1,5-2 dl) væske, 1-2 gange dagligt. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er smagsneutralt, og kan nemt anvendes i vand, smoothies, juice eller yoghurt. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde.

INGREDIENSER
Hydrolyseret kollagen af torsk (Gadus morhua)*/**, acerola frugt ekstrakt (Malpighia glabra L.), ascorbinsyre, natriumhyaluronat**. Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr.
* fra EU.
** fra udenfor EU.

Fremstillet i Sverige.

BÆREDYGTIGHED
Denne dåse er produceret af 100% genbrugt materiale.

Fra et bæredygtigt, MSC-certificeret fiskeri.
www.msc.org/dk.


Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS