Collagen Shot™

  • Kollagen hjælper med at forbedre hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker
  • Nøje sammensat formulering af maritimt hydrolyseret kollagenpeptid, grønne kaffebønner ekstrakt, vitamin C og biotin
  • Klar til at drikke
  • Frisk bærsmag

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 365,00 kr


Billede

VIGTIG NYHED TIL SMUK HUD

Nu bliver det ikke nemmere at indtage din daglige dosis kollagen. Collagen Shot™ er et flydende premium kollagen shot! Designet til at passe ubesværet ind i din daglige skønhedsrutine. Med en frisk bærsmag er de små shots en fornøjelse at tage – enten derhjemme eller ”on the go”

DE FØRSTE PÅ MARKEDET

New Nordic, der har mere end 30 år på bagen, er de første på det veletableret kosttilskuds-marked, der har udviklet flydende kollagen shots, som gør det endnu lettere, at tage den rette dosis kollagen i en travl hverdag.

Tabletter, pulver og nu flydende kollagenpeptider, New Nordic har et bredt udvalg af produkter med kollagen, der forbedrer hudens elasticitet og modvirker synligheden af rynker.

 

 

Billede

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag et shot dagligt. Åben ved at vride toppen af og drik direkte. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør kun efter aftale med en læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende.

Billede

DERFOR ANBEFALER VI KOLLAGEN TIL DIN HUD

Vores Collagen Shot™ indeholder maritimt hydrolyseret kollagenpeptid, der hjælper med at forbedre hudens elasticitet og modvirker synligheden af rynker.

Desuden indeholder hver shot grønne kaffebønner ekstrakt, der naturligt indeholder flavonoider og polyfenoler samt vitamin C, der bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for en normal fungerende hud samt biotin der bidrager til at vedligeholde en normal hud.

Derfor mener New Nordic, at du altid skal begynde at behandle din hud indefra.

Billede

GRØNNE KAFFEBØNNER
COFFEA CANEPHORA L.

Arabica-kaffe er hjemmehørende i bjergene i det sydvestlige højland i Etiopien. Grønne kaffebønner indeholder naturligt flavonoider og polyphenoler såsom ferulinsyre og klorogensyre.

COLLAGEN FILLER™ SERIE

Alle produkterne i serien indeholder kollegen der hjælper til at,
forbedre hudens fasthed og reducere synligheden af rynker og fine linjer.

Billede

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Collagen Shot™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 1 shot
%RI*
Hydrolyseret maritim kollagen peptid (Fisk) 5000 mg -
Grønne kaffebønner ekstrakt (Coffea arabica L.) 3550 mg -
Vitamin C
30 mg 37
Biotin 100 µg 200
*RI = Referenceindtag / - =RI er ikke fastlagt
   

 INGREDIENSER
Vand, maritim kollagen (fisk), grønne kaffebønner (Coffea arabica L.) , sødestoffer (erythritol, steviolglycosider), æblejuicekoncentrat, geleringsmidler (acacia gummi, pektin, solsikke lecitin), surhedsregulatorer (citronsyre, æblesyre), vitaminer (ascorbinsyre, biotin), citronsaft, naturlig smag (hindbær, blåbær, citron), indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne samt børn over 11 år: Tag et shot dagligt. Åben ved at vride toppen af og drik direkte. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS