Cran Berry™

  • Surkirsebær kombineret med højkoncentreret tranebær ekstrakt
  • Surkirsebær hjælper med at bevare sunde urinveje
  • Kun én tablet om dagen
  • 30 tabletter

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 164,00 kr


SUNDE URINVEJE OG IMMUNSYSTEM

Cran Berry™Urinveje er en tablet baseret på et særligt tranebær ekstrakt med et koncentreret og standardiseret indhold af Pro-Antho-Cyanidiner (PAC) i kombination med surkirsebær, tyttebær og vitaminer. En Cran Berry™Urinveje tablet giver 36 mg Pro-Antho-Cyanidiner svarende til en kvart til en halv liter tranebærjuice. Surkirsebær bidrager til at bevare sunde urinveje. Vitamin C og B6 bidrager til den normale funktion af immunsystemet og niacin hjælper med at opretholde normale slimhinder.
Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Billede

TRANEBÆR (Vaccinium macrocarpon L.)

Det fine tranebærekstrakt i denne tablet er fremstillet af tranebær høstet i efteråret, når frugten tager sin karakteristiske dybe røde farve. Herefter renses og sorteres bærrene, hvorefter de gennemgår en optimeret ekstraheringproces, således at de ønskværdige plantestoffer bevares.

STØRRELSER

Billede

30 tabletter

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Cran Berry™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS
1 tablet % ADT
Surkirsebær ekstrakt (Prunus cerasus L.) 5:1 500 mg -
Tranebær ekstrakt (Vaccinium macrocarpon L.) 120 mg -
standardiseret til 30% PAC
Tyttebær ekstrakt (Vaccinium vitis-idaea L.) 5:1 40 mg -
Niacin 16 mg 100
Vitamin B6 1,4 mg 100
Vitamin C 80 mg 100
RI = Referenceindtag/referanseinntak    

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag én tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for/erstatte en varieret kost og sund livsstil. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde/ utilgjengelig for barn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske/helsepersonell anvendes af gravide og ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Surkirsebærekstrakt (Prunus cerasus L.)*, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden/kryssbundet natriumcarboxymethylcellulose), tranebærekstrakt (Vaccinium macrocarpon L.)*, askorbinsyre*, tyttebærekstrakt (Vaccinium vitis-idaea L.), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), nikotinamid*, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), pyridoxine hydrochloride*, sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.).

* fra udenfor EU

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS