Deep Breath™

  • Sort kommen, japanmispel, myrte, sort peper, vitaminer og magnesium
  • Sort peber hjælper med at holde luftvejene åbne
  • Vitamin A, B12, C og D bidrager til normal funktion af immunsystemet
  • 60 / 180 tabletter

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 242,00 kr
Normal pris: 242,00 kr


Billede
Billede

LUFTVEJE OG IMMUNSYSTEMET

Når du trækker vejret, sker der en udveksling mellem oxygen (ilt) og kuldioxid (affaldsstoffer) i lungerne. Dine luftveje holdes åbne af et fleksibelt og fibrøst bindevæv, kaldet brusk. På den måde kan dine lunger slippe af med “gammel luft”, hvor ilten er opbrugt og få plads til ny frisk luft med masser af ilt. Deep Breath indeholder sort peber, som hjælper med at holde luftvejene åbne. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk. Vitamin A, B12, C og D bidrager til normal funktion af immunsystemet.

Billede

DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost eller sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

Billede

SORT KOMMENFRØ
Sort kommen, bedre kendt som sort spidskommen, stammer fra sydvest Asien. De frø, der anvendes i denne tablet, er nøje udvalgt. Nogle frø tørres og ekstraheres andre destilleres til en fin æterisk olie. Alt sammen sker under omhyggelige processer, således at de ønskede plantestoffers bestanddele bevares.

JAPANMISPEL (Eriobotrya)
Japansk mispel er en plante som stammer fra de centrale dele af Kina. I Japan har planten været dyrket i mere end 1000 år på grund af dens velsmagende frugt kendt som loquat. 

MYRTE (Myrtus Communis)
Almindelig Myrte er en stedsegrøn busk eller et lille træ med en tæt, rundkronet vækstform som har sin oprindelse i Middelhavsområdet. Blade og blomster indeholder en æterisk olie, som danner baggrunden for anvendelsen i madretter og ved fremstilling af likører og parfumer (“englevand”).

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Billede

180 tabletter

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Deep Breath™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS AF 2 TABLET        2 tabl.        %RI*
Sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.)   4 mg   -
Sort kommenfrøekstrakt (Nigella Sative, L.)    400 mg   -
Sort kommenfrøolie (Nigella Sative, L)   20 mg   -
Myrteekstrakt (Myrtus communis L.)
naturligt indhold af myrtucommulone 
  200 mg   -
Myrteolie (Myrtus communis L.)
naturligt indhold af eucalyptol
  10 mg   -
Japanmispelekstrakt (Eriobotrya japonica a Lindl.)
naturligt indhold af ursolic syre
  200 mg   -
Pomeloekstrakt (Citrus grandis L.)   160 mg   -
Vitamin A   400 mcg   50 %
Vitamin D3   10 mcg   200 %
C-vitamin   120 mg   150 %
Vitamin B12   5 ug   200 %
Magnesium   100 mg   26 %
% RI = Anbefalet daglig tilførsel / - RI ikke fastlagt        

 

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne samt børn over 11 år: Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost eller sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende. 

 

 

INGREDIENSER:
fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dicalcium- fosfat, tværbunden natriumcarboxymethyl-cellulose), sort spidskommenekstrakt (Nigella Sativa l.), myrteekstrakt (Myrtus communis l.), loquatekstrakt, (Eribotrya japonica a lindl.), pomeloekstrakt (Citrus grandis l.), magnesiummalat, magnesiumoxid, ascorbinsyre, overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), sort spidskommenolie (Nigella Sativa l.), sort peberekstrakt (Piper nigrum l.), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), myrteolie, (Myrtus communis l.), cyanocobalamin, retinylacetat, cholecalciferol. 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS