Easy Digest™

  • Fordøjelse og tarmfunktion
  • Katost, ingefær og artiskok
  • Normal funktion af fordøjelsesenzymer
  • 60 tabletter
Pris
221,00 kr

Billede
Billede

REGELMÆSSIG TARMFUNKTION OG FORDØJELSE

Easy Digest er en urte- og mineraltablet. Indholdet af katost, ingefær og artiskok bidrager til at opretholde en regelmæssig tarmfunktion og en god fordøjelse. Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion. Der er mange forhold, der kan påvirke dine fordøjelseenzymers funktion, tarmfunktion og fordøjelse.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 2 tabletter med et glas vand umiddelbart før et måltid og 2 tabletter ved sengetid. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost eller sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende og børn under 11 år.

Billede

ANBEFALES TIL

  • For lidt fiber i kosten, for lavt indtag af væske og mangel på motion er de hyppigste årsager til en træg mave.
  • Når man for eksempel rejser og der er forandringer i kosten, vejret og toiletforhold er det meget normalt at der sker ændringer i tarmfunktionen.
Billede

KATOST (Malva sylvestris)
Malva sylvestris, bedre kendt som Katost er hjemmehørende i Vesteuropa. Katost blomsterne har et naturligt indhold af plante mucilage. Katost anvendes som en grøntsag, og er traditionelt anvendt til at opretholde en regelmæssig tarmfunktion og en god fordøjelse. De katost blomster der anvendes i denne tablet, er nøje udvalgt, tørret og ekstraheret, så de ønskede plantedele bevares. Det giver garanti for en konsekvent høj kvalitet.

INGEFÆR (Zingiber officinale)
Zingiber officinale har sin oprindelse i de tropiske jungler i det sydlige Asien. Det vi forstår ved ingefær er plantens rodstængel, der er almindeligt anvendt som krydderi i madlavningen. Ingefær understøtter en regelmæssig tarmfunktion. I tabletten er der fokuseret på udvalgte rodstængler, som er tørrede og ekstraherede så de gode gingeroler fra stænglen bevares i det færdige produkt.

ARTISKOK (Cynara scolymus L.)
Cynara scolymus som i daglig tale hedder artiskok er en variant af tidsel der dyrkes som grøntsag. Artiskokken har sin oprindelse omkring middelhavet hvor den også indgår i mange retter og nydes rå, marineret, kogt eller friteret. Artiskokken er også kendt for sin gavnlige effekt på fordøjelsen. De artiskokblade, der anvendes i denne tablet, er nøje udvalgt, tørret og ekstraheret, så de ønskede plantedele bevares. Det giver garanti for en konsekvent høj kvalitet.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Billede
Billede
Billede
  • Easy Digest™ er glutenfri.
  • Easy Digest™ er helt fri for mælkeprodukter.
  • Easy Digest™ indeholder ikke produkter fra dyr.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Easy Digest™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS AF 4 TABLETTER        4 tabl.        %RI*
Katost ekstrakt (Malva sylvestris L.) 5:1   400 mg   -
Artiskok ekstrakt (Cynara scolymus L.) 13,5:1
med et naturligt indhold af cynarin 
  400 mg   -
Ingefær ekstrakt (Zingiber officinale, Roscoe) 10:1
med et naturligt indhold af gingeroler 
  300 mg   -
Basilikum olie (Ocimum basilicum)   36 mg   -
Sort peber ekstrakt (Piper nigrum)
standardiseret til 40% piperin 
  30 mg   -
Vitamin C   8 mg   100 %
Calcium   120 mg   15 %
Magnesium   375 mcg   100 %
% RI = Anbefalet daglig tilførsel / - RI ikke fastlagt        


Tag 2 tabletter med et glas vand umiddelbart før et måltid og 2 tabletter ved sengetid.
Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost eller sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende og børn under 11 år.

Ingrediensliste: magnesiumhydroxid, fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat, tværbunden natriumcarboxymethyl-cellulose), katostekstrakt (Malva sylvestris, L.), artiskokekstrakt (Cynara scolymus, L.), calciumcarbonat, ingefærekstrakt (Zingiber officinale, Roscoe), inulin fra cikorierod, ascorbinsyre, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol, magnesiumsalte af fedtsyrer,), modificeret kartoffelstivelse, basilikumolie (Ocimum basilicum, L.), sort peberekstrakt (Piper nigrum L.).

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS