Free To Move™

  • Ledbrusk, muskler og knogler
  • Passionsfrugt, gurkemeje, hyaluronsyre, fyrrebark, vitaminer og mineraler
  • Vitamin D og magnesium bidrager til vedligeholdelse af en normalt muskelfunktion og normale knogler
  • Gurkemeje hjælper med at bevare leddenes sundhed og fleksibilitet
  • 60 tabletter

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 271,00 kr


Billede
Billede

LED, MUSKLER OG KNOGLER
Led, muskel og knogle sundhed er vigtig for at have det godt og for at opretholde en aktiv livsstil. Free To Move™ er baseret på passionsfrugt, hyaluronsyre, gurkemeje og fyrrebark. Gurkemeje hjælper med at vedligeholde leddenes sundhed og fleksibilitet. Tabletten indeholder også kobber og mangan bidrager til at vedligeholde et normalt bindevæv plus vitamin C, som bidrager til en normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende brusk – et fleksibelt bindevæv der findes i leddene mellem knoglerne. Derudover indeholder tabletten vitamin D og magnesium, som bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion og normale knogler.

Billede

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag to tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

Billede

PASSIONSFRUGTFRØ (Passiflora edulis, Sims.)
Det naturlige ekstrakt af passionsfrugtfrø i denne tablet har et naturligt indhold af piceatannol. Passiflora edulis stammer oprindeligt fra Brasilien, Paraguay og Argentina. Passionsfrugterne, der anvendes er udvalgt, tørret og ekstraheret, således at de ønskværdige plantestoffer bevares.

GURKEMEJE (Curcuma longa L.)
Gurkemeje er en staude i ingefær familien, der hører hjemme i det tropiske Sydasien. Gurkemeje gror vildt i skove, hvor planten trives under temperaturer mellem 20° og 30° grader og store mængder regn. Gurkemeje hjælper med at bevare sunde led og knogler.

FYRREBARK (Pinus pinaster Aiton)
Pinus pinaster, bedre kendt som fransk maritim fyrebark, har sin oprindelse i landene omkring middelhavet. I lighed med at man i Norden anvender fyrrebark mel i brød, har man omkring Middelhavet traditionelt anvendt denne bark. I dag ved vi, at barken naturligt indeholder proanthocyanidiner.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Free To Move™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS
2 tabletter  %RI*
Gurkemeje ekstrakt (Curcuma longa, L.) 450 mg -
- standardiseret til 40% curcuminoider    
Passionsfrugt frø ekstrakt (Passiflora edulis, Sims.) 150 mg -
- naturligt indhold af piceatannol    
Fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster, Aiton.) 300 mg -
Hyaluronsyre 40 mg -
Vitamin D 10 mcg 200
Vitamin C 80 mg 100
Mangan 0,5 mg 25
Magnesium 100 mg 27
Kobber 0,4 mg 40
*RI = Reference indtag / - = RI ikke fastlagt
   

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

 

INGREDIENSER
Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), gurkemeje ekstrakt* (Curcuma longa L.), fransk maritim fyrrebark (Pinus pinaster, Aiton.), magnesiumoxid*, passionsfrugt ekstrakt (Passiflora edulis Sims), L-ascorbinsyre*, hyaluronsyre, kartoffelstivelse, overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.), cholecalciferol**, mangansulfat*, kobbersulfat**.

* fra udenfor EU
** fra EU

 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS