Gastro Gel™

  • 60 tyggetabletter
  • Indeholder frugtfibre
  • Pebermynte mindsker luftdannelse

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 102,00 kr


Billede
Billede

GASTRO GEL DANNER NATURLIGT SKUMLÅG ØVERST I MAVEN

Gastro Gel™ tyggetabletter er baseret på naturlige fibre fra citrusfrugt. Fibrene danner et skumlåg, når de kommer i kontakt med maveindholdet. Desuden indeholder tabletterne pebermynte, der bidrager til mindre luftdannelse.

Billede

DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag 1-2 tyggetabletter ca. 30 minutter efter et måltid eller efter behov. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

Billede

PEKTIN
Pektin er en frugtfiber som mange kender fra fremstilling af marmelade. Det er pektinet i frugterne der får marmelade til at danne gele. Pektinet i denne tablet er udvundet fra citrusfrugter.

PEBERMYNTE (Mentha X Piperita L.)
Planten har en letgenkendelig firkantet stængel, og den bliver 40-80 cm. høj med mange forgreninger på toppen. Det er en olie af pebermynte, der bliver brugt i Gastro Gel. Pebermynte støtter fordøjelsen og mindsker luftdannelse.

KALK (Kalciumkarbonat)
Dolomitkalk er et stenformet mineral af høj renhed. Mineralet er helt hvidt og har en kornet struktur, når det findes i stenbrud. Dolomitkalken, der bliver brugt i Gastro Gel, kommer fra Fauske i Nordnorge.

STØRRELSER

Billede

60 tabletterIndsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Gastro Gel™
Din bedømmelse

INDHOLD PR. TABLET
 1 tablet
Dolomitkalk 400 mg
Pektin 200 mg
Pebermynte 6 mg

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: 1-2 tyggetabletter ca. 30 minutter efter et måltid eller efter behov. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

INGREDIENSER
Sødestof: Sorbitol (E420), Dolomittkalk, pektin, overfladebehandlingsmiddel: magnesiumstearat (E470b), granuleringsmiddel: kollidon (E1201), Pebermynte, silicium dioxid (E551).  Indeholder sorbitol som kan virke afførende ved overdreven brug.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS