Gastro Gel™

  • 60 tyggetabletter
  • Indeholder frugtfibre
  • Mindsker luftdannelse
  • Danner et naturligt skumlåg øverst i maven
Pris
95,00 kr

Billede
Billede

FOR MEGET MAD, KAFFE ELLER ALKOHOL

Gastro Gel™ tyggetabletter er baseret på naturlige fibre fra citrusfrugt. Fibrene danner et skumlåg, når de kommer i kontakt med maveindholdet. Desuden indeholder tabletterne pebermynte, der bidrager til mindre luftdannelse.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 1-2 tyggetabletter ca. 30 minutter efter et måltid eller efter behov. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Billede

ANBEFALES TIL

  • Særligt i den sidste del af graviditeten presses mavesyren op i spiserøret, hvor den kan irritere slimhinderne.
  • Stærk og fed mad kan medvirke til at mavesyren stiger op i spiserøret.
Billede

PEKTIN
Pektin er en frugtfiber som mange kender fra fremstilling af marmelade. Det er pektinet i frugterne der får marmelade til at danne gele. Pektinet i denne tablet er udvundet fra citrusfrugter go har en særlig evne til at danne et blødt skumlåg ovenpå maveindholdet og gør det derved sværere for mavesyren at løbe op i spiserøret.

PEBERMYNTE (Mentha X Piperita L.)
Planten har en letgenkendelig firkantet stængel, og den bliver 40-80 cm. høj med mange forgreninger på toppen. Det er en olie af pebermynte, der bliver brugt i Gastro Gel.

KALK (Kalciumkarbonat)
Dolomitkalk er et stenformet mineral af høj renhed. Mineralet er helt hvidt og har en kornet struktur, når det findes i stenbrud. Dolomitkalken, der bliver brugt i Gastro Gel, kommer fra Fauske i Nordnorge.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Billede
Billede
Billede
  • Gastro Gel™ er glutenfri.
  • Gastro Gel™ er helt fri fra mælkprodukter.
  • Gastro Gel™ indeholder ikke produkter fra dyr.


Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Gastro Gel™
Din bedømmelse

INDHOLD PR. TABLET
 1 tablet
Dolomitkalk 400 mg
Pektin 200 mg
Pebermynte 6 mg

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

1-2 tyggetabletter ca. 30 minutter efter et måltid eller efter behov. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Sødestof: Sorbitol (E420), Dolomittkalk, pektin, overfladebehandlingsmiddel: magnesiumstearat (E470b), granuleringsmiddel: kollidon (E1201), Pebermynte, silicium dioxid (E551).  Indeholder sorbitol som kan virke afførende ved overdreven brug.

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS