Gurkemeje™ Gummies

Gurkemeje™ Gummies er en sukkerfri og vegansk gurkemeje gummy tilsat en let smag af mango og appelsin. Gurkemeje er et kendt krydderi med et naturligt indhold af curcuminoider. Gurkemeje hjælper med at bevare sunde og fleksible led.

  • Gurkemeje hjælper med at bevare sunde og fleksible led
  • 60 gummies med mango- og appelsinsmag
  • Vegansk

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 172,00 kr


SUNDE OG FLEKSIBLE LED
Gurkemeje™ gummies er en sukkerfri og vegansk gurkemeje gummy tilsat en let smag af mango og appelsin. Gurkemeje er et kendt krydderi med et naturligt indhold af curcuminoider. Gurkemeje hjælper med at bevare sunde og fleksible led.

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 2 gummies dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvende af gravide, ammende eller børn under 11 år. Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende. 

Billede

GURKEMEJE
Det var Marco Polo der fandt gurkemeje i Kina i 1280. Gurkemeje gror vildt i Sydøstasien, den trives bedst i topisk, varmt og fugtigt klima. Den fremstilles af roden fra en urteagtig staude, der er i familie med ingefær. Gurkemeje er kendt for sin stærke gule farve. Det har været brugt i Asien i tusinder af år som krydderi. Gurkemeje har et naturligt indhold af stoffet curcumin.

STØRRELSER

Billede

60 gummies

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Gurkemeje™ Gummies
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 2 gummies %RI
Gurkemeje ekstrakt (Curcuma longa L.) 300 mg -
RI = Referenceindtag / - = RI ikke fastlagt

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 2 gummies dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvende af gravide, ammende eller børn under 11 år. 
Indeholder sødestoffer. Overdreven indtagelse kan virke afførende. 

INGREDIENSER
Sødestoffer (maltitol sirup, erythritol), gurkemeje ekstrakt (Curcuma Longa, L.), pektin, surhedsregulerendemidler (citronsyre, sodiumcitrat), aroma (mango og appelsin).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS