Facebook Pixel

Hair Gro™

 • Zink og biotin bidrager til at vedligeholde normalt hår
 • Æble ekstrakt, tocotrienoler, hirse, padderokke
 • Aminosyre, biotin og Zink
 • Naturligt indhold af procyanidin B2
 • 60 kapsler

  Pris

  Køb fra 303,00 kr


  Billede
  Billede

  HÅRVÆKST

  Hair Gro™ er en tablet af æble ekstrakt og palmefrugt olie ekstrakt, standardiseret til at indeholde 30% tocotrienoler. Tocotrienoler er i familie med E-vitamin. Tabletten indeholder yderligere ekstrakt af hirse, padderokke, aminosyre, biotin og zink. Tabletten tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækkene (”hårets rod”) hvor håret dannes. Indholdet af biotin og zink bidrager til normal hårvækst.

  Billede

  ANBEFALET DAGLIG DOSIS

  Tag 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

  Billede

  HIRSE (Panicum miliaceum L.)
  Hirse er en glutenfri kornsort, der oprindelig kom fra Kina. Planten er 1-årig og kan bliver op til 120 cm høj. Det er en stærk kornsort, der kan vokse de fleste steder.

  ÆBLE (Malus domestica Borkh.)
  Det æble ekstraktet der anvendes i denne tablet, er naturlig rig på plantestoffet procyanidin B2. Udvalgte æbler plukkes, tørres og ekstraheres så de ønskeværdige plantestoffer bevares. Det giver garanti for høj standardiseret kvalitet.

  PALMEFRUGTER (Elaeis guineensis L.)

  Palmefrugtekstrakt indeholder tocotrienoler der tilhører E-vitamin familien. 


  PAKKE STØRRELSER

  Billede

  60 kapsler

  Indsend din bedømmelse

  Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

  Du anmelder:Hair Gro™
  Din bedømmelse

  NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS        2 kaps.        %RI*
  Æble ekstrakt (Malus domestica L.) 0,2% procyanidin B2   300 mg   -
  Hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L.)   250 mg   -
  Palmefrugt olie ekstrakt (Elaeis guineensis L.) 30% tocotrienoler   356 mg   -
  Padderokke ekstrakt (Equisetum arvense L.)   221 mg   -
  L-methionin   50 mg   -
  Biotin 475 mcg 950
  Zink 8 mg 80

  INGREDIENSER
  Palmeolie ekstrakt (Elaeis guineensis L.), æble ekstrakt (Malus domestica L.), hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L.), padderokke ekstrakt (Equisetum arvense L.), kapselmateriale (hydroxypropylmethyl cellulose), L-methio-nin, Fyldemiddel (microcrystalline cellulose), overfladebehandlings-middel (magnesiumsalte af fedtsyrer), zinkoxid, D-biotin.

  ANBEFALET DAGLIG DOSIS
  Tag 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eler børn under 11 år. 

  Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS