Hair Gro™

  • Zink og biotin bidrager til at vedligeholde normalt hår
  • Æble ekstrakt, tocotrienoler, hirse, padderokke
  • Aminosyre, biotin og Zink
  • Naturligt indhold af procyanidin B2
  • 60 kapsler

    Pris

    Køb fra 303,00 kr

    Billede
    Billede

    HÅRVÆKST

    Hair Gro™ er en tablet af æble ekstrakt og palmefrugt olie ekstrakt, standardiseret til at indeholde 30% tocotrienoler. Tocotrienoler er i familie med E-vitamin. Tabletten indeholder yderligere ekstrakt af hirse, padderokke, aminosyre, biotin og zink. Tabletten tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækkene (”hårets rod”) hvor håret dannes. Indholdet af biotin og zink bidrager til normal hårvækst.

    Billede

    ANBEFALET DAGLIG DOSIS

    Tag 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

    Billede

    HIRSE (Panicum miliaceum L.)
    Hirse er en glutenfri kornsort, der oprindelig kom fra Kina. Planten er 1-årig og kan bliver op til 120 cm høj. Det er en stærk kornsort, der kan vokse de fleste steder.

    ÆBLE (Malus domestica Borkh.)
    Det æble ekstraktet der anvendes i denne tablet, er naturlig rig på plantestoffet procyanidin B2. Udvalgte æbler plukkes, tørres og ekstraheres så de ønskeværdige plantestoffer bevares. Det giver garanti for høj standardiseret kvalitet.

    PALMEFRUGTER (Elaeis guineensis L.)

    Palmefrugtekstrakt indeholder tocotrienoler der tilhører E-vitamin familien. 


    PAKKE STØRRELSER

    Billede

    60 kapsler

    Indsend din bedømmelse

    Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

    Du anmelder:Hair Gro™
    Din bedømmelse

    NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS        2 kaps.        %RI*
    Æble ekstrakt (Malus domestica L.) 0,2% procyanidin B2   300 mg   -
    Hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L.)   250 mg   -
    Palmefrugt olie ekstrakt (Elaeis guineensis L.) 30% tocotrienoler   356 mg   -
    Padderokke ekstrakt (Equisetum arvense L.)   221 mg   -
    L-methionin   50 mg   -
    Biotin 475 mcg 950
    Zink 8 mg 80

    INGREDIENSER
    Palmeolie ekstrakt (Elaeis guineensis L.), æble ekstrakt (Malus domestica L.), hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L.), padderokke ekstrakt (Equisetum arvense L.), kapselmateriale (hydroxypropylmethyl cellulose), L-methio-nin, Fyldemiddel (microcrystalline cellulose), overfladebehandlings-middel (magnesiumsalte af fedtsyrer), zinkoxid, D-biotin.

    ANBEFALET DAGLIG DOSIS
    Tag 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eler børn under 11 år. 

    Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS