Hair Volume™

Vores klinisk dokumenterede og prisvindende Hair Volume™ kan i år fejre 10 års jubilæum.

  • Dokumenteret virkning: synligt tykkere og smukkere hår
  • Biotin og zink bidrager til vedligeholdelsen af et normalt hår
  • Æble, hirse, padderokke samt biotin og zink
  • Kun én tablet om dagen
  • 30 / 90 / 180 tabletter

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 231,00 kr
Normal pris: 231,00 kr


Billede

Vores klinisk dokumenterede og prisvindende Hair Volume™ fejrer 10 år

I år er det et specielt år for New Nordic - Det er 10 år siden, at vi lancerede vores populære og prisvindende Hair Volume™ tablet, og vi ønsker at fejre denne milepæl. Hair Volume™ er et internationalt og anerkendt kosttilskud med effektive og aktive ingredienser, der har hjulpet tusindvis af kvinder og mænd med at få et tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår. Tabletten er baseret på plantestoffet procyanidin B2 fra æble ekstrakt kombineret med hirse, padderokke og aminosyre samt næringsstofferne biotin og zink. Biotin og zink hjælper med at vedligeholde et normalt hår.

AWARD-VINDENDE
HÅR TABLET

Hair Volume™ har høstet anerkendelse verden over, samt modtaget flere priser fra kommercielle organisationer. Den har bl.a. vundet Danish Beauty Awards 2019 i kategorien, Årets Inner Beauty. Og Costumes Skønhedsfavoritter i 2018. Vores shampoo er fornylig nomineret til Pure Beauty Awards i London i 2020. Hair Volume™ Conditioner blev ligeledes nomineret til Costumes Skønhedsfavoritter i 2020.

Billede

SENESTE AWARDS

Billede

TYKKERE, SMUKKERE OG MERE GLANSFULDT HÅR

Hair Volume™ er en klinisk dokumenteret hårtablet som giver et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår. Hair Volume™ er baseret på æble ekstrakt i kombination med hirse, padderokke/kjerringrokk, aminosyrer og biotin. Indholdet af zink og biotin hjælper med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Zink bidrager desuden til at vedligeholde normale negle. Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret.

Billede
Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Billede

ÆBLE
(Malus domestica
Borkh.)

Malus domestica, bedre kendt som æble stammer oprindeligt fra Centralasien. Æbler har en religiøs og mytologisk betydning i mange kulturer, herunder den nordiske mytologi, hvor gudinden Idun er portrætteret med en kurv med æbler som symbol på evig ungdom. Æbleekstrakter, der naturligt indeholder procyanidin, b-2 er en aktiv ingrediens i New Nordic’s prisvindende bestseller Hair Volume™ og Hair Gro™ tabletter. Æbleekstrakten findes også i Hair Volume shampoo, balsam og serum.

Billede

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Hair Volume™
Din bedømmelse

NÆRINGSSTOFFER PR DAGLIG DOSIS
 1 tablet %RI
Æble ekstakt (Malus domestica, Borkh.), 300 mg -
med naturligt indhold af procyanidin-B2     
Hirse ekstrakt (Panicum miliaceum, L.), 250 mg -
med naturligt indhold af miliacin    
Padderokke ekstrakt (Equisetum Arvense, L.), 200 mg -
med naturligt indhold af silicium    
L-cystein 60 mg  -
L-methionin 50 mg -
Biotin 475 µg 950
Pantothensyre 30 mg 500
Zink 8 mg 80
Kobber 0,4 mg 40
*RI = Reference indtag / - = RI ikke fastlagt    


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet dagligt dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år. 

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natrium carboxymethyl cellulose), æble ekstrakt (Malus domestica Borkh), hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L.), padderokke ekstrakt (Equisetum arvense L.), L-cystein, L-methionin, calcium-D-pantothenate, overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), zinkoxid, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), cuprisulfat, D-biotin.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS