Hair Volume™ Gummies

  • Hair Volume™ som vingummi
  • Velsmagende gummies
  • Naturligt æble og urte ekstrakt
  • Naturlige farve- og smagsstoffer
  • 60 gummies
 

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 203,00 kr


Billede
Billede

Hair Volume Gummies

Hair Volume™ er en æble gummy i kombination med hirse, padderokke, biotin, panthotensyre og zink. Indholdet af biotin og zink hjælper med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Zink bidrager desuden til at vedligeholde normale negle.

Billede

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag to gummies dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

Billede

ÆBLE (Malus domestica Borkh.)
Det æble ekstraktet der anvendes i denne tablet, har et naturligt indhold af procyanidin B2. Udvalgte æbler plukkes, tørres og ekstraheres så de ønskeværdige plantestoffer bevares. Det giver garanti for høj standardiseret kvalitet

HIRSE (Panicum miliaceum L.)
Hirse er en glutenfri kornsort, der oprindelig kom fra Kina. Planten er 1-årig og kan bliver op til 120 cm høj. Det er en stærk kornsort, der kan vokse de fleste steder.

PADDEROKKE (Equisetum arvense L.)
Padderokken er en såkaldt ”levende fossil” og formerer sig ikke ved frø, men ved sporer – dvs en reproduktiv struktur tilpasset spredning og overlevelse under dårlige forhold i lange perioder.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Hair Volume™ Gummies
Din bedømmelse

NÆRINGSSTOFFER PR. DAGLIG DOSIS
 2 gummies %RI
Æble ekstrakt (Malus domestica, Borkh.)
0,2% procyanidin-B2 
150 mg -
Hirse ekstrakt (Panicum miliaceum, L.), 125 mg -
Padderokke ekstrakt (Equisetum Arvense, L.) 100 mg -
Biotin 475 mcg 950
Zink 2,5 mg 25
*RI = Reference indtag / - = RI ikke fastlagt    

 

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne samt børn over 11 år: Tag to gummies dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns  rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

INGREDIENSER
Glukosesirup, sukker, geleringsmiddel (gelatine fra kvæg), vand, æbleekstrakt (Malus domestica, Borkh), æblejuicekoncentrat, hirseekstrakt (Panicum miliaceum, L), padderokkeekstrakt (Equisetum arvense, L), surhedsregulerende middel (citronsyre), fortykningsmiddel (agar), naturlig æblearoma, farvestof (rødbede), zinkcitrat, biotin.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS