Hair Volume™ plus Nail Strong

  • Biotin og zink bidrager til at vedligeholde normalt hår
  • Zink bidrager til at vedligeholde normale negle
  • Naturligt indhold af procyanidin B2
  • 60 tabletter

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 320,00 kr


Billede

HÅR OG NEGLE

Hair Volume™ plus Nail Strong™ er en tablet af æble ekstrakt med et naturligt indhold af procyanidin B2 plus cholin-stabiliseret ortho-kiselsyre. Tabletten indeholder også hirse, padderokke, aminosyrer, biotin, zink og kobber. Indholdet af biotin og zink hjælper med at vedligeholde et normalt hår. Zink bidrager desuden til vedligeholdelse af normale negle. Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret.

Billede

ANBEFALEDE DAGLIGE DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag 2 tabletter i forbindelse med et måltid og et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende

Billede

ÆBLE (Malus domestica Borkh.) 

Æble ekstraktet som anvendes i denne tablet indeholder naturligt procyanidin B2. Æblerne plukkes, moses, tørres og ekstraheres, således at de ønskværdige plantestoffer bevares. Dette giver garanti for en høj kvalitet.

HIRSE (Panicum miliaceum L.)
Hirse er en glutenfri kornsort, der oprindelig kom fra Kina. Planten er 1-årig og kan bliver op til 120 cm høj. Det er en stærk kornsort, der kan vokse de fleste steder.

PROPOLIS  

Propolis er et vokslignende stof fra harpiksen, der opsamles af honningbier. Bierne bruger propolis til at forsegle cellerne i bikuben og beskytte den søde, fugtige honning mod svampeangreb.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Hair Volume™ plus Nail Strong
Din bedømmelse

NÆRINGSSTOFFER PR DAGLIG DOSIS
 2 tabl. %RI
Æble ekstakt (Malus domestica, Borkh.) 5:1 300 mg -
Hirse ekstrakt (Panicum miliaceum, L.) 5:1 250 mg -
Padderokke ekstrakt (Equisetum Arvense, L.), 200 mg -
Cholin-stabiliseret ortho-kiselsyre 200 mg  
Propolis 150 mg  
Sort peber eksktrakt (Piper nigrum L.) 4 mg  
L-cystein 60 mg  
L-methionin 50 mg -
Biotin 475 mcg 950
Pantothensyre 30 mg 500
Zink 8 mg 100
Kobber 0,4 mg 100
*RI = Reference indtag / - = RI ikke fastlagt    

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

Til voksne samt børn over 11 år: Tag 2 tabletter i forbindelse med et måltid og et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

INGREDIENSER:

Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose), æble ekstrakt (Malus domestica Borkh.), hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L.), padderokke ekstrakt (Equisetum arvense L.), cholin-stabiliseret ortho-kiselsyre, propolis, L-cystein, L-methionin, calcium D-pantothenat, konsistensmiddel (tværbundet sodiumcarboxymethyl cellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.), kartoffelstivelse, overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer), zinkoxid, kobbersulfat, D-biotin.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS