Kosttilskud

SKU
955

Hair Volume™ - 30 tabl.

Hårvækst og volume

Hair Volume™ er en prisvindende og klinisk dokumenteret hårtablet som giver et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår. Hair Volume™ er baseret på æble ekstrakt fra Annurca æblet i kombination med hirse, padderokke, aminosyrer og biotin samt zink og kobber. Kun en tablet om dagen.

  • Prisvindende og klinisk dokumenteret hårtablet
    Kan hjælpe til et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår
    Med zink og biotin der hjælper med at vedligeholde et normalt hår
    Kombineret med ekstrakt fra æble hirse og padderokke
237,00 kr
ABONNÉR -20%

Abonnér og spar 20%
Få dine varer leveret automatisk på abonnement. Det er gratis at oprette og du får fast -20% på dine abonnementsvarer.

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Opsig når som helst, men senest 48 timer inden næste forsendelse. Opsiges der ikke 48 timer inden er du bundet af næste forsendelse og opsigelsen har virkning herefter.

*Abonnementer kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
Abonnementsbetingelser

Kan hjælpe med et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår

Hair Volume tabletten har været på markedet i mere end 10 år. Den blev første gang lanceret i 2011. Tabletten blev hurtigt populær, og sælges i dag i mere end 40 lande rundt om i verden. Hair Volume er klinisk dokumenteret, og har vundet flere prestigefyldte priser. I Danmark vandt Hair Volume Danish Beauty Award i kategorien Inner Beauty i 2019. Hair Volume™  kan hjælpe til et synligt tykkere, smukkere og mere glansfuldt hår.

Tyndt hår?

Klinisk studie bekræfter effekten af Hair Volume tabletten. Studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 4 måneders brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume. De følte at deres hår var synligt smukkere og mere glansfuldt

Resultat af klinisk studie

Den normale vækstfase for et hår er 2-5 år, men du behøver ikke at vente så længe for at se resultater, når du tager Hair Volume™. Vores afprøvede Hair Volume™ formel bekræftede i Paris-undersøgelsen fra 2018, at håret vil vokse tykkere og tættere på kun 4 måneder. 9 ud af 10 af deltagerne følte, at deres hår var synligt smukkere end før og 7 ud af 10 rapporterede, at deres hår føltes stærkere efter at have brugt Hair Volume™.

0 /10
Vil anbefale Hair Volume™
0 /10
Er tilfredse med Hair Volume™
0 /10
Fandt deres hår synligt smukkere

Vores hemmelige ingrediens

Efter flere års søgen og forskning for at finde den bedste æblesort til Hair Volume, fandt François Gérard og New Nordics grundlægger Karl Kristian Bergman Jensen endelig annurca-æblet. Annurca er sandsynligvis den ældste kendte æblesort i verden. Træerne vokser i vulkansk jord i det sydlige Italien. Æblerne er små, saftige og søde, men med lidt syre og et naturligt højt indhold af polyfenolen proantocyanidin B2.

Anbefalet af mennesker verden over

Modtager priser verden over

Hair Volume™ har høstet anerkendelse verden over, samt modtaget flere priser fra kommercielle organisationer. Den har bl.a. vundet Danish Beauty Awards i 2019 i kategorien Inner Beauty samt Costumes Skønhedsfavoritter i 2018. Vores shampoo er fornylig nomineret til Pure Beauty Awards i London i 2020. Hair Volume™ Conditioner blev ligeledes nomineret til Costumes Skønhedsfavoritter i 2020.

Anbefalet af mennesker verden over

Hair Volume™ sælges i mere end 40 lande verden over og erfaringer viser, at både kvinder og mænd i alle aldre og kulturer er glade for Hair Volume™. Hair Volume™ blev lanceret i Danmark i 2011 efter mange års forskning og test. Tabletterne er fremstillet i Sverige og Danmark under strenge kvalitetsstandarder og sælges i dag på mere end 50.000 apoteker fra Kina i øst til USA i vest.

Beauty In & Out

Her hos New Nordic® har vi specialiseret os i udviklingen af innovative urtekosttilskud og skønhedsprodukter. Brug af både tabletter og hårplejeprodukter med de samme urteingredienser er en fantastisk måde at forkæle dit hår på. Med denne nye skønhedsrutine bliver dit hår plejet både udefra og tilført bla. biotin, der bidrager til at vedligeholde et normalt hår via vores Hair Volume™ tabletter - hvilket er præcis, hvad Beauty In & Out™ handler om. Hair Volume™ er en unik og revolutionerende skønhedsrutine, for den absolut bedste oplevelse.