Facebook Pixel

Hair Volume™ gummies gaveæske

  • Gaveæsken indeholder 3 æsker Hair Volume™ gummies
  • Naturligt æble og urte ekstrakt
  • Naturlige farve- og smagsstoffer
Pris

Køb fra 499,00 kr


Billede

Hair Volume Gummies

Hair Volume™ er en æble gummy i kombination med hirse, padderokke, biotin, panthotensyre og zink. Hair Volume Gummies tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken (hårstråets ”rod”), hvor håret dannes. Indholdet af biotin og zink hjælper med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Zink bidrager desuden til at vedligeholde normale negle.

Billede

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

Tag to gummies dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn/barn under 11 år.

GAVEÆSKEN INDEHOLDER

Billede

3 pakker gummies (3 måneders forbrug)

Billede

ÆBLE (Malus domestica Borkh.)
Det æble ekstraktet der anvendes i denne tablet, har et naturligt indhold af procyanidin B2. Udvalgte æbler plukkes, tørres og ekstraheres så de ønskeværdige plantestoffer bevares. Det giver garanti for høj standardiseret kvalitet

HIRSE (Panicum miliaceum L.)
Hirse er en glutenfri kornsort, der oprindelig kom fra Kina. Planten er 1-årig og kan bliver op til 120 cm høj. Det er en stærk kornsort, der kan vokse de fleste steder.

PADDEROKKE (Equisetum arvense L.)
Padderokken er en såkaldt ”levende fossil” og formerer sig ikke ved frø, men ved sporer – dvs en reproduktiv struktur tilpasset spredning og overlevelse under dårlige forhold i lange perioder.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Hair Volume™ gummies gaveæske
Din bedømmelse

NÆRINGSSTOFFER PR. DAGLIG DOSIS
2 gummies %RI
Æble ekstrakt (Malus domestica, Borkh.)
0,2% procyanidin-B2
150 mg -
Hirse ekstrakt (Panicum miliaceum, L.), 125 mg -
Padderokke ekstrakt (Equisetum Arvense, L.) 100 mg -
Biotin 475 mcg 950
Zink 2,5 mg 25
*RI = Reference indtag / - = RI ikke fastlagt


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag to gummies dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Glukosesirup, sukker, geleringsmiddel (gelatine fra kvæg), vand, æbleekstrakt (Malus domestica, Borkh), æblejuicekoncentrat, hirseekstrakt (Panicum miliaceum, L), padderokkeekstrakt (Equisetum arvense, L), surhedsregulerende middel (citronsyre), fortykningsmiddel (agar), naturlig æblearoma, farvestof (rødbede), zinkcitrat, biotin.

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS