Meno Joy™

  • Regulering af hormonbalancen
  • Humle, damiana, rødkløver
  • Vitamin B-kompleks og magnesium
  • 60 / 180 tabletter
Pris
264,00 kr

Billede
Billede

REGULERING AF HORMONBALANCEN

Overgangsalderen er en naturlig fase af livet, som enhver kvinde gennemgår. Meno Joy™ indeholder ingredienser, der giver ernæringsmæssig støtte i denne periode med forandringer. Meno Joy er baseret på en kombination af humle og rødkløver, som giver en række naturlige isoflavoner. Rødkløver hjælper med at håndtere de typiske tegn, der er forbundet med overgangsalderen, såsom hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Meno Joy indeholder også ekstrakt af damiana, magnesium og B-vitaminer. Magnesium og B-vitaminer bidrager til en normal funktion af nervesystemet og reduktion af træthed og udmattelse. Vitamin B6 bidrager yderligere til regulering af hormonel aktivitet. Indholdet af magnesium og D-vitamin bidrager til opretholdelsen af normale knogler. D-vitamin bidrager til absorption og udnyttelse af calcium fra kosten.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år. Indeholder planteøstrogener fra rødkløver og humle.

Billede

ANBEFALES TIL

  • Til dig der har svært ved at håndtere de typiske tegn der er forbundet med overgangsalderen.
  • Til dig der vil styre hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger.
  • Til dig der ønsker at have kontrol over kroppens naturlige hormonelle aktivitet.
Billede

RØDKLØVER (Trifolium pratense L.)
Rødkløver er Danmarks nationalblomst. Dens oprindelse stammer fra Europa, det vestlige Asien, og det nordvestlige Afrika. Blomsterne er mørk pink med en lysere base, 12-15 mm lang, samlet i en tæt blomsterstand. Blomsten besøges særlig hyppigt af humlebier. Rødkløver dyrkes som foder og værdsat for sin evne til at fiksere kvælstof og øge jordens kvalitet. Rødkløver er almindeligt anvendt som urtete. Rødkløver indeholder phytoestrogenet coumestrol.

DAMIANA (Turnera diffusa L.)
Damiana er en busk der har sin oprindelse i Mexico. Damiana producerer små, aromatiske blomster. Den blomstrer fra tidlig forår til sensommer og efterfølges af frugter, med en sød smag der kan sammenlignes med figner. Busken siges at have en stærk krydret lugt duft ligesom kamille. Damiana er hovedingrediensen i flere traditionelle mexicanske likører og hævdes, at være brugt i den ”originale” margarita. Damiana har en høj diversitet af flavonoider og er populær i traditionelt anvendte urteteer til kvinder.

HUMLE (Humulus lupus, L.)
Humle er de kvindelige blomster af humleplanten. Planten har sin oprindelse i Nordeuropa og Nordamerika. Humle er blevet anvendt i århundreder i ølproduktion på grund af dets karakteristiske bitterhed. Det var i mange år velkendt, at kvindelige humleplukkere i overgangsalderen var påvirket af planten. I 1953 fandt forskerne Kock og Heim, at humle besidder planteøstrogene aktivitet. Humlen i denne tablet er plukket, tørret og ekstraheret til at koncentrere og standardisere indholdet af isoflavoner. Det er din garanti for en høj og ensartet kvalitet.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Billede

180 tabletter

Billede
Billede
Billede
  • Meno Joy™ er glutenfri
  • Meno Joy™ er helt fri for mælkeprodukter,
  • Meno Joy™ indeholder ikke produkter fra dyr.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Meno Joy™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 
 2 tabletter %ADT 
Rødkløverblomst ekstrakt (Trifolium pratense, L.) 624 mg -
- standardiseret til 8% isoflavoner
Humle ekstrakt (Humulus lupus, L.) 100 mg -
- 10:1 svarende til 1000 mg tørret frugt
Damiana ekstrakt (Turnera diffusa, L.) 250 mg -
- 5:1 svarende til 1250 mg tørret urt
Vitamin D 6 mcg 120
Thiamin (B1) 1,1 mg 100
Riboflavin (B2) 1,4 mg 100
Niacin 16 mg  100
Vitamin B6 1,4 mg 100
Folsyre 200 mcg 100
Vitamin B12 2 mcg 80
Biotin 50 mcg 100
Pantothensyre 6 mg  100
Magnesium 124 mg 33
*ADT = Anbefalet daglig tilførsel    

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag to tabletter dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år. Indeholder planteøstrogener fra rødkløver og humle.

INGREDIENSER
Rødkløverblomst ekstrakt (Trifolium pra-tense L.), mineral (magnesiumcarbonat), damiana ekstrakt (Turnera diffusa L.), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), humle ekstrakt (Humulus lupulus L.),  overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethyl cellulose, magnesium stearate), vitaminer (nicotinamid, calcium- D-panthotenat, cyanocobalamin, cholecalciferol, riboflavin, pyridoxinhydroklorid, thiamin mononitrat, folsyre, D-biotin), konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), antiklump-ningsmiddel (silicium dioxid).

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS