products_shelf


New Nordic ikoner

Blue Berry™ - Essensen af øjets sundhed (2000)
Hemmeligheden bag Blue Berry  begyndte med vilde blåbær -  et traditionelt anvendt bær i Sverige. Mange års forskning og samarbejde med anerkendte øjenlæger, resulterede i verdens første lutein-berigede blåbærtablet. Siden produktionen af Blue Berry startede i 1997 har fabrikken i Sverige øget sin produktion af tabletter hvert år og med loyale forbrugere i mere end 30 lande er efterspørgslen stadig stigende.


BioDrain® - Un-junk din krop (1998)
I en moderne verden, hvor vi hver dag ophober affaldsstoffer i kroppen bl.a. via den mad vi spiser, fulgte en udrensningsbølge.  I takt med de stigende mængder af fastfood og snacks som vi mennesker indtager hver dag, blev BioDrain udviklet for at opfylde ønsket om at udrense. På et tidspunkt blev produktionen i Danmark sat på overarbejde for at levere varer til ventende kunder. Før BioDrain var der mange mennesker der søgte hjælp hos alternative behandlere, som ordinerede en lang liste af urteekstrakter. Bekvemmeligheden og effekten af BioDrain samt dets indhold af urter og mineraler, der arbejder i harmoni med kroppens egne udrensningsprocesser, blev øjeblikkeligt succes, og er i dag stadig at finde på hylderne.


Frutin® - Læg låg på din mavesyre (1992)
Frutin var det første store gennembrud for New Nordic. Tyggetabletten blev udviklet, som et naturlægemiddel mod halsbrand. For at hjælpe med at holde mavesyren i maven i stedet for at den bliver presset op i spiserøret, hvor det giver en brændende fornemmelse, har New Nordic opfundet en særlig kombination af citrus pektin (frugt fibre) og dolomitkalk. Denne kombination er unik og mange har forsøgt at kopiere den, men uden held. Når Frutin tabletten tygges flyder det forsigtig til toppen af maven og skaber et naturligt skumlåg lavet af naturlige frugt fibre, der forhindre mavesyrer i at stige ind i spiserøret. Alt dette sker meget hurtigt og skumlaget flyder på toppen af maveindholdet i flere timer. Det smarte ved dette produkt er, at du kan stoppe syrerne i at stige, uden at neutralisere dem. Dette gør det muligt for maven at fungere normalt og bekæmpe de forskellige bakterier der kan være. Efter 23 år er denne tablet stadig et unikt produkt udviklet på baggrund af innovative ideer. I dag sælges tyggetabletten under navnet Gastro Gel™ i Danmark.


Hair Volume™ - Keep up the volume (2011)
Hair Volume var endnu et gennembrud for New Nordic. Det hele startede I 2010 da Produktchefen fra verdens største apotekskæde CVS ringede til Direktøren hos New Nordic. ”Hvis du har en hårtablet i jeres sortiment i Skandinavien, der virker, vil vi gerne se den” Dette blev starten på en ny æra for New Nordic. Hair Volume er et kosttilskud som udskiller sig fra andre hårprodukter på markedet fordi det indeholder æble ekstrakt med procyanidin B2, som tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken.


Skin Care™ - Aktivér produktionen af kollagen i din hud (2012)
Efter århundreders brug af produkter til huden, er forskere begyndt at forstå, hvordan planter og næringsstoffer kan aktivere cellerne i de dybere hudlag og hvormed man kan få mere varig virkninger end blot kosmetiske effekter. En sund hud er en smuk og ungdommelig hud. New Nordics seneste forskning i hudcelleaktivering, viste sig at være meget nyttigt, i udviklingen af denne nye generationer af skønhedsprodukter.  Skin Care Collagen Filler  øger produktionen af kollagen indefra. Det er ikke science fiction og det er ikke magi. Det er baseret på forskning.  Skin Care Collagen Filler var kun begyndelsen - Efterfølgende er der udviklet flere tabletter i Skin Care serien.

New Nordics Collagen Filler er nået hele vejen til Hollywood og New Nordic har været så heldige at har haft et ekstraordinært møde med den verdenskendte model og skuespiller Carmen Electra. Carmen blev i efteråret 2016 kampagne model for produktet efter at hun har kastet sin kærlighed over det danske kosttilskud. Carmen besøgte New Nordic i Danmark på Kurhotel Skodsborg hvor de fik mulighed for at skyde de skønneste billeder til kampagnen. Kampagnen har resulteret i at flere forbrugere har omtalt Skin Care Collagen Filler som Carmen tabletten.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS