Facebook Pixel

No stress™

  • Pantothensyre bidrager til en normal mental ydeevne
  • Lavendel bidrager til afslapning
  • Grøn te, mandarin, rosmarin, B-vitaminer og magnesium
Pris

Køb fra 225,00 kr


Billede
Billede

AFSLAPNING OG MENTAL YDEEVNE

Din hjerne og krop har gavn af en bred vifte af næringsstoffer, for at støtte en god vitalitet og normal ydeevne. No Stress™ indeholder lavendel, som bidrager til afslapning, samt pantothensyre, som bidrager til en normal mental ydeevne. Derudover indeholder produktet magnesium og vitamin C, som bidrager til at reducere træthed og udmattelse, samt jod som bidrager til normale kognitive funktioner.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost eller sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende og børn/barn under 11 år.

Billede

LAVENDEL (Lavandula)
Indholdet af lavendelolie i denne tablet, kommer fra klassisk engelsk lavendel, som også kaldes “den ægte lavendel” (Lavandula angustifolia, mill.), tidligere kendt som Lavendula officinalis, Chaix ex vill. lavendelolien som anvendes, er nøje udvalgt for at sikre kvaliteten helt fra frø, til vækst og høstmetoder samt destillation processer. Dette garanterer en høj standardiseret kvalitet.

GRØN TE (Camellia sinensis, L.)
Ekstrakt fremstilles af plantens blade. Grønne teblade er blade, der ikke har været underkastet den samme tilintetgørende og iltning som dem der anvendes til oolong te og sort tea. Green te stammer fra Kina. Brugen af plantens blade til te har derfor sin legendariske oprindelse i Kina og går mere end 4.000 år tilbage i tiden. Grøn te og te er den mest anvendte drik i verden næst efter vand. Ekstraktet anvendt i denne tablet er standardiseret til 30% L- theanin.

MANDARIN (Citrus reticulata)
Mandarin, er et lille citrus træ med frugter der ser ud som små appelsiner. Mandarinen er en af de første fire citrusplanter på jorden og den eneste søde citrusfrugt og ”faderplante” til appelsinen. Den mandarin ekstrakt, der anvendes i denne tablet er standardiseret til 40 procent naturlig hesperidin.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:No stress™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS AF 2 TABLET        2 tabl.        %RI*
Lavendel olie (Lavandula angustifolia, Mill.)   60 mg   -
Grøn te ekstrakt (Camellia sinensis, L.)
standardiseret til 30 % L-theanin
  500 mg   -
Mandarin ekstrakt (Citrus reticulata, blanco)
Standardiseret til 40% hesperitin
  150 mg   -
Fransk maritim fyrrebark (Pinus pinaster, Aiton)
standardiseret til 40% polyphenoler 
  150 mg   -
Rosmarin ekstrakt (Rosmarinus officinalis L.)
naturligt indhold af carnosinsyre 
  100 mg   -
Sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.)   9 mg   -
Vitamin D   5 μg   100 %
Vitamin C   80 mg   100 %
Thiamin   2 mg   182 %
Riboflavin   2,5 mg   179 %
Niacin   28 mg   175 %
Vitamin B6   2,5 mg   179 %
Folsyre   200 μg   100 %
Vitamin B12   4,5 μg   180 %
Biotin   50 μg   100 %
Pantothensyre   6 μg   100 %
Magnesium (Magn. malat)    150 mg   40 %
Jod   150 μg   100 %
% RI = Anbefalet daglig tilførsel / - RI ikke fastlagt        


ANBEFALET DOSIS
Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost eller sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende og børn/barn under 11 år. 

INGREDIENSER: 
Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat, tværbunden/kryssbundet natriumcarboxymethylcellulose), grøn te ekstrakt (Camellia sinensis, l.), magnesiummalat, magnesium oxid, mandarinekstrakt (Citrus reticulate, Blanco), fransk maritime fyrrebark (Pinus Pinaster, Ai- ton), rosmarinekstrakt (Rosmarinus officinalis l.), ascorbinsyre, lavendelolie (Lavendula augustifilia, mill), nicotinamid, overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), sort peberekstrakt (Piper nigrum, l.), calcium-D-pantothenat, cyanocobalamin, pyridoxinhydrochlorid, riboflavin, thiaminmononitrat, cholecalciferol, pteroylmonoglutaminsyre, D-biotin. 

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS