Om os

Billede

H I S T O R I E N    O M    N E W    N O R D I C

New Nordic er en svensk-baseret virksomhed med et helt unikt knowhow indenfor medicinske planter. New Nordic udvikler og markedsfører effektive urtekosttilskud, der opfylder specifikke behov indenfor sundhed og skønhed. Produkterne markedsføres under New Nordic brandet til et stadigt stigende antal mennesker over hele verden.

New Nordic blev grundlagt i 1990 af Karl Kristian Bergman Jensen, hvis drøm var, at etablere et firma, der udviklede urteprodukter, der ville tilføje vitalitet og ekstra år til folks liv. I 1992 kom Marinus Blåbjerg ind i virksomheden som ligeværdig medejer. Det var begyndelsen på et langvarigt venskab og forretningseventyr.

Hos New Nordic er vores ønske, at hjælpe mennesker rundt om i verden med at leve et bedre og sundere liv ved at udvikle innovative og effektive kosttilskud. Mange af New Nordics produkter er blevet en succes, og har høstet anerkendelse verden over, samt modtaget flere priser fra kommercielle organisationer. I de seneste år har virksomheden særligt været førende indenfor ”Inner Beauty” – en kategori i rivende udvikling.

F R A   S K A N D I N A V I E N   T I L   R E S T E N   A F   V E R D E N

Planteriget har stærke helbredende og vitalitetgivende egenskaber, der gavner vores sundhed og skønhed. Vi vil alle gerne føle os og se unge ud. New Nordics banebrydende ide er, at finde planteingredienser, der kan give næring og aktivere livsprocesser, som holder os vitale og smukke, når vi bliver ældre.

Ideen startede i Skandinavien, men den spredte sig hurtigt til resten af verden. Mennesker fra både Europa, Nordamerika og Asien er tiltrukket af ”New Nordics vej” til vitalitet og virksomhedens skandinaviske værdier.

I dag sælges New Nordics produkter i mere end 50.000 apoteker, skønhedsforretninger og helsekostbutikker i 36 lande fra Kina i øst til USA i vest. New Nordic har åbnet 12 datterselskaber og flere er planlagte. Målet er at sikre en høj service til forbrugere og detailhandlere. New Nordic er blevet et velkendt og anerkendt varemærke. Det karakteristiske emballagedesign og “sølv træ-logoet” er klare kendetegn på alle produkter.

Billede

Å R T I E R   M E D   P A S S I O N

New Nordic er forpligtet til at levere kompromisløs produktkvalitet, fra mark og skov til det færdige produkt i butikken. I 2004 kom François Gérard til New Nordic for yderligere at styrke New Nordics forskning og innovationsprocesser. François er en stærk ressource med stor ur teer faring og ”lever” for sund livsstil. François, Marinus og Karl Kristian rejser jævnligt ud i verden, for at udforske nye ur ter og finde nye måder at bruge eksisterende på. Under vores ”From Seed To Hear t” program kontrolleres hver t trin i produktfremstillingen – fra dyrkning i marken til levering af det færdige produkt til apoteket, skønhed- eller helsekostforhandlere. New Nordic arbejder tæt sammen landmænd og producenter fra hele verden; mennesker med hvem vi har opbygget tætte relationer baseret på gensidig tillid.

New Nordic analyserer alle ingredienser i kontrollerede laboratorier for at sikre kvaliteten og effekten af produkterne, udfører omfattende forsøg og udvikler kun produkter på grundlag af beviste medicinske forsøg. For at gøre dette er det nødvendigt at holde tæt kontakt med botanikere, ernæringseksperter og læger over hele verden.

Når produktet er godkendt, behandles og pakkes det i kontrollerede faciliteter under de strengeste kvalitetsstandarder. Resultatet er et voksende udvalg af kosttilskud, der har vist sig at fremme vitalitet og udskyde aldersrelaterede degenerationsprocesser.

H V A D   G Ø R   V I ?

New Nordic er forpligtet til levere kompromisløs produktkvalitet, fra skov og mark til det færdige produkt i butikken. Vi finder hele tiden nye ingredienser og nye måder, hvorpå vi kan anvende disse. Under vores “From Seed to Heart” program. Dyrker vi vores egne urter og følger hvert et trin fra dyrkning til levering af det færdige produkt på apotek eller i helsekostbutik. Vi arbejder kun med pålidelige landmænd og producenter fra hele verden, som vi har opbygget et tæt samarbejde med igennem mange år. Vi analyserer alle ingredienser i kontrollerede laboratorier, for at sikre kvaliteten og effekten af vores produkter, og laver løbende kontrollerede analyser. For at kunne gøre dette, er det nødvendigt at have en tæt kontakt med botanikkere, ernæringseksperter og læger over hele verden.

Når produkterne er godkendt, bliver de pakket på kontrollerede anlæg under den strammeste kvalitetkontrol. Resultatet er et voksende udvalg af kosttilskud, der har vist sig at fremme vitalitet og udskyde aldersrelaterede degenerationsprocesser.

Billede

N A T U R L I G   M A G I

Hos New Nordic går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores ingredienser. Vi følger vores kosttilskud fra skov eller mark og hele vejen til de færdige produkter på hylderne. Naturen er fuld af magi, og en af hemmelighederne bag New Nordic, er vores iver efter at finde nye urter og nye måder, hvorpå de kan anvendes til at udvikle innovative produkter. Vores udvikling begynder i vores herbarium, her studerer New Nordic forskellige typer aktive planteingredienser. Dette er en enestående mulighed for indsamle nyttig viden om urter og en helt særlig inspirationskilde og motivation.

P R O D U K T   U D V I K L E R   
F R A N Ç O I S   G E R A R D

François Gerard er udvikleren bag mange af New Nordics bemærkelsesværdige sundheds- og indre skønhedsprodukter. Med mere end 30 års international er faring indenfor urter og skønhed, er han en stærk ressource.

François bruger meget af sin tid på, at rejse til fjerntliggende steder i verden, for at undersøge sjældne botaniske planter i deres naturlige uspolerede miljø, som han bruger i laboratoriet. Han er en unik person, der lever og ånder for “Natural Magic”.

Billede

N E W   N O R D I C   P R O D U K T   K A T A L O G

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS