Pure & Natural™ Deep Cleansing Balm

DYBDERENSENDE

 • Fjerner make-up
 • Efterlader huden frisk og ren
 • Fugter, nærer og efterlader huden blød og strålende

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

 • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
 • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
 • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
 • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 202,00 kr


Billede

DEEP CLEANSING BALM

Pure & Natural™ Cleansing Balm fjerner nænsomt make-up og urenheder, og efterlader huden ren og frisk. Den er baseret på havtorn og astaxanthin. For et perfekt resultat bør du anvende Deep Cleaning Balm i kombination med Skin Care™ Collagen Filler tabletter.

ANVENDELSE

 • Påføres tør hud
 • Anvend fingerspidserne til at massere cleansing balm ind i huden
 • Skyl med varmt vand*
 • Dup nænsomt huden tør

*Bemærk, at denne unikke cleansing balm hurtigt omdannes fra olie til mælk ved kontakt med vand.

Til normal og tør hud

Testet under dermatologisk kontrol

Billede

HAVTORN
HIPPOPHAE RHAMNOIDES.

Hippophae rhamnoides, almindelige havtorn, er en usædvanlig hårdføre plante, der er i stand til at modstå vintertemperaturer helt ned til –43 ° C. Den vokser vildt langs de barske nordiske kyster. I gamle dage blev heste fodret med havtorn for at få deres pels til at skinne. Heraf navnet Hippophae. Bærret er en superfrugt sprækket med fedtsyrer og bioaktive stoffer, herunder den sjældne omega 7. Havtorn er traditionelt blevet brugt som en hudplejeingrediens. I dag har moderne forskning fundet sammenhæng mellem havtorn og de naturlige komponenter, der vitaliserer huden ved at stimulere hudcellerne til at danne en sund og elastisk struktur.


COLLAGEN FILLER™

Skin care serien hjælper med at forbedre fasthed og elasticitet.

Billede
Billede

BEAUTY IN & OUT
URTEBASERET. NATURLIG OPRINDELSE.

New Nordic brænder for naturens helbredende krafter, og har 30 års erfaring med urter og deres vitalitetsgivende egenskaber. Ved hjælp af naturlige urtemolekyler kan vi aktivere livsprocesser og funktionalitet i vores hud- og hårceller. Du vil opleve både en øjeblikkelig og langsigtet skønhedseffekt med det nye skønhedssortiment. Der er store fordele ved at bruge de samme aktive urteekstrakter både indefra og udefra. Resultaterne vil være bedre end noget andet, du har oplevet før.


BEAUTY IN MED FOKUS PÅ ÅRSAGEN

Skønhedskosttilskud fungerer indefra i harmoni med din krop ved at nå ned i de dybere hudlag og påvirke de levende hudceller, der hvor cremer udefra ikke kan nå.

Billede

BEAUTY OUT MED FOKUS PÅ SYMPTOMER

De nye hud- og hårplejeprodukter fra New Nordic har en øjeblikkelig kosmetisk effekt og giver et yngre og smukkere udseende. Produkterne arbejder i synergi med skønhedskosttilskud for at give et optimalt resultat.

Billede

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Pure & Natural™ Deep Cleansing Balm
Din bedømmelse

Til normal og tør hud
Testet under dermatologisk kontrol

INGREDIENSER
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Hydrogenated Coconut Oil, Polyglyceryl-4 Caprate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Glyceryl Behenate, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Astaxanthin, Moringa Oleifera Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Tocopherol (Vitamin E), Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Haematococcus Pluvialis (Chlorophyta) Extract, Aqua (Water), Parfum (Fragrance) 100% from natural origin, Caprylic/Capric Triglyceride, Linalool, Limonene.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS