Raspberry Kick™

  • Fedt- og kalorieforbrænding
  • Energistofskifte
  • Indeholder kelp, der hjælper til vægtkontrol
  • 60 tabletter
Pris
257,00 kr

Billede
Billede

FEDT- OG KALORIEFORBRÆNDING

Raspberry Kick™ er specielt udviklet til dit energistofskifte. Tabletten er baseret på hindbær ekstrakt indeholdende naturlige ketoner, samt ekstrakter af kelp og wakame plus bioaktive næringsstoffer. Indholdet af cholin bidrager til normalt fedtstofskitfte og indholdet af magnesium og B-vitaminer hjælper med at bevare et normalt energistofskifte.

Billede

ANBEFALEDE DAGLIG DOSIS

Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 11 år.

Billede
HINDBÆR
Der er mange varianter af hindbær. Denne tablet indeholder hindbær ekstrakt fra sorten Rubus idea, l., der stammer fra europa og det nordlige Asien. Det naturlige indhold af phytonæringsstoffer i hindbær er virkelig bemærkelseværdig. Det er kun meget få spiselige frugter der giver os det samme høje indhold. I raspberry Kick har de plukkede hindbær gennemgået en optimeret ekstraktionsproces, således at de ønskede plantestoffer bevares. Dette giver garanti for en ensartet og høj kvalitet.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Billede
Billede
Billede
  • Raspberry Kick™ er glutenfri.
  • Raspberry Kick™ er helt fri for mælkeprodukter.
  • Raspberry Kick™ indeholder ikke produkter fra dyr.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Raspberry Kick™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS AF 2 TABLET  2 tabl.  %RI*
Hindbær/Bringebær ekstrakt 10:1 (Rubus idaeus L.) med ketoner 200 mg -
Wakame ekstrakt 30:1 (Undaria puinnatifida, (Harvey))
standardiseret til 10% fucoxanthin
100 mg -
Kelp ekstrakt 5:1 (Laminaria digitata, (Huds.) Lamouroux) 300 mg -
Cholin/kolin 101 mg -
Thiamin (B1) 1,1 mg 100
Riboflavin (B2) 1,4 mg 100
Vitamin B6 12,1 mg 150
Vitamin B12 4 mcg 160
Niacin (B3) 16 mg NE 100
Pantothensyre (B5) 6,0 mg 100
Krom 5 mcg 100
Magnesium 100 mg 27
*RI = referenceintag/% av referenseverdi - =RI ikke fastlagt

ANBEFALET DAGLIG DOSIS/DØGNDOSE

Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis/døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at/å supplere kosten og bør ikke træde i stedet for/erstatte en varieret kost og sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn/barn. Bør kun efter aftale med læge/lege eller sundhedsplejerske/helsepersonell anvendes af gravide og børn/barn under 11 år.

Ingredienser:
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden/kryssbundet natriumcarboxymethyl 
cellulose), kelpekstrakt (Laminaria digitata, (Huds.) Lamouroux), kolinhydrogentartrat, hindbær/bringebærekstrakt (Rubus idaeus L.), mineral (magnesiumoxid, krompicolinat), wakameekstrakt (Undaria pinnatifida, (Harvey)), konsistensmiddel (tværbunden/kryssbundet natriumcarboxymethylcellulose) overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearat, hydroxypropylcellulose, mikrokrystallinsk cellulose, vegetabilsk olie), vitaminer (nikotinamid, calcium-D-pantothenat, cyanocobalamin, pyridoxin hydroclorid, riboflavin, thiaminmononitrat), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma (hindbær), farvestof (titandioxid, riboflavin, koncentreret æble, solbær, radisse).


Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS