Cellufit Action™

  • Vitamin C beskytter cellerne mod oxidativ stress
  • Vitamin B6 regulerer den hormonelle aktivitet
  • Cholin bidrager til et normalt fedtstofskifte
  • 60 tabletter
 

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.


Køb fra 269,00 kr


Billede
Billede

HUD, FEDTSTOFSKIFTE OG CELLER
Kroppens fedtvæv dannes i stor udstrækning i hudens dybeste lag. Fedtdepoterne kan ved forbrænding omdannes til den energi, der er nødvendig for alle kroppens funktioner. Cellufit Action™ er baseret på sort kommen samt aronia og vindruekerneekstrakt. Tabletten indeholder desuden cholin, der bidrager til at bevare et normalt fedtstofskifte og omsætning af fedtceller til energi samt vitamin B6, der bidrager til at regulere den hormonelle aktivitet. Cellufit Action™ indeholder vitamin C, der bidrager til normal dannelse af kollagen for hudens og blodkarrenes normale funktion (inklusiv de blodkar der findes i fedtvæv). Vitamin C bidrager også til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Cellufit Action™ er et supplement til den daglige skønhedspleje, da næringsstofferne når ned i de dybe hudlag, hvor kosmetiske opstrammende cremer ikke når ned.

Billede

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Anbefalet daglig dosis til voksne samt børn fra 11 år: 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Dagsdosis bør ikke overskrides. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge og sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

Billede

SORT KOMMEN (Nigella sativa L.)
Nigella sativa, bedre kendt som sort kommen, har sin oprindelse i det sydvestlige Asien. Frøene er kendt som krydderi. De frø, der anvendes i denne tablet, er omhyggeligt udvalgt, tørret og ekstraheret således at de ønskede plantestoffer bevares.

ARONIA (Aronia melanocarpa Medik.)
Oprindeligt kommer bærret fra Nordamerika, hvor det vokser vildt. I dag dyrkes Aronia i mange nordiske og østeuropæiske lande, hvor der bliver høstet fra sidst i august til midten af september.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Cellufit Action™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 2 tabl  %RI*
Sort kommen frø ekstrakt (Nigella sativa, L.) 5:1 400 mg -
Sort kommen frø essentiel olie (Nigella sativa, L.)    
Standardiseret til 10–14% thymoquinone 20 mg -
Aronia frugt ekstrakt (Aronia melanocarpa, Medik.)    
Vindruekerne ekstrakt (Vitis vinifera L.) 25:1    
Svarende til 2500 mg tørrede kerner 100 mg -
Sort peber ekstrakt (Piper nigrum, L.) 6 mg -
Cholin 125mg -
Vitamin B6 1,4 mg 100
Vitamin B12 2,5 μg 100
Vitamin C 80 mg 100
*RI = Referenseindag / - = referenseindtag er ikke fastlagt    

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Til voksne samt børn over 11 år: Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), sort kommen frø ekstrakt (Nigella sativa, L.), aronia frugt ekstrakt (Aronia melanocarpa, Medik.), cholin hydrogen tartrat, vitaminer (L-ascorbinsyre, pyridoxine hydrochloride, cyanocobalamin), vindruekerne ekstrakt (Vitis vinifera L.), sort kommen frø essentiel olie (Nigella sativa, L.), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedstsyrer, hydroxypropylmethyl cellulose), konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), antiklumpningsmiddel (silicumdioxid), sort peber ekstrakt (Piper nigrum, L.)

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS