Facebook Pixel

Skin Care™ Deep Cleanse

  • Sort peber er en antioxidant der hjælper med at rense huden
  • Zink bidrager til at vedligeholde en normal hud
  • Rosmarin støtter udrensningsfunktionen
  • 60 tabletter

Abonnér og spar 20%

Dine fordele:

  • Altid 20%* rabat på de varer du vælger at sætte på abonnement
  • Gratis levering af dine abonnementsvarer.
  • Ingen bindingsperiode, du kan opsige når som helst.
  • Prøv det nu: Vælg ”Abonnement” som betalingsmetode i checkouten

* Abonnementer kan ikke kombineres med andre typer af rabatter.

Pris

Køb fra 277,00 kr


Billede
Billede

REN HUD
Det er i hudens dybere lag (dermis), de levende hudceller, hjælper med at opretholde en smuk hud med fine og rene porer. Skin Care™ Deep Cleanse er en tablet, som tilfører din hud næringsstoffer indefra. Skin Care™ Deep Cleanse er baseret på sort peber som hjælper med at rense huden ved at fremme god blodcirkulation gennem de fine blodkar og kapillærer. Tabletten indeholder også zink, kobber og Vitamin C, der hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Skin Care™ Deep Cleanse kan bruges til alle hudtyper. Lad denne tablet være en del af din daglige skønhedsrutine for en ren hud. Næringsstofferne i denne tablet, når de dybere lag af huden, hvor kosmetiske rensecremer ikke kan nå.

Billede

DAGLIG DOSIS
Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Billede

ROSEMARIN (Rosmarinum officinalis)
Rosmarinus officinalis, kendt som rosmarin, er oprindeligt hjemmehørende i Middelhavsområdet. I Europa nydes det som krydderi i mange retter, og EU har godkendt det som et konserveringsmiddel af naturlig kilde. Den rosmarin der anvendes i denne tablet er omhyggeligt udvalgt, tørret og ekstraheret således at de ønskede plantestoffer bevares. Det giver garanti for ensartet høj kvalitet.

PURPURSOLHAT (Echinacea)
Purpursolhat er en slægt, som er udbredt i Nordamerika, hvor der findes ca. 10 arter. Det er opretvoksende stauder med grove, ægformede blade og endestillede skærne af røde eller lyserøde randkroner og brunlige skivekroner. Frøene er olieholdige nødder. Her omtales kun de arter, som dyrkes i Danmark.

GRANATÆBLE (Punica granatum L.)
Granatæblet har sin oprindelse i det vestlige Himalaya. Granatæblet indeholder en række naturlige substanser, herunder ellagsyre. Granatæblerne i denne tablet er nøje udvalgt, tørret og ekstraheret så de ønskværdige stoffer bevares.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Skin Care™ Deep Cleanse
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS AF 2 TABLETTER      2 tabl.      %RI
Rosmarin ekstrakt (Rosmarinus officinalis L.)
Naturligt høj på carnosinsyre og carnosol 
180 mg  
Rosmarin Olie (Rosmarinus officinalis L.) 20 mg  
Echinacea ekstrakt (Echinacea purpurea L. Moench)
Naturligt høj på echinacosides 
120 mg  
Granatæble ekstrakt (Punica granatum Flotou.)
Standardiseret til 40% ellagsyre 
105 mg  
Alge ekstrakt (Haematococcus pluvialis)
Standardiseret til 2% astaxanthin 
62 mg  
Sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.) 4 mg  
Niacin 16 mg   100
Vitamin C 40 mg   50
Zink 8 mg   80
Kobber 0,4 mg   0,4
% RI = Reference indtag      


ANBEFALET DAGLIG DOSIS:
Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år. 

INGREDIENSER: 
Fyldemidler (dicalciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethyl-cellulose), rosmarinekstrakt (Rosmarinus officinalis L.), echina- cea ekstrakt (Echinacea purpurea L.), granatæble ekstrakt (Punica granatum L.), alge ekstrakt (Haematococcus pluvialis Flotou), vitaminer (L-ascorbinsyre, nicotinamid), mineraler (zinksulfat, kobbersulfat), rosmarinolie (Rosmarinus officinalis L.), overflade- behandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethyl cellulose, gly- cerin), sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.). 

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS