Billede
Billede

New Nordic er specialister i urtekosttilskud og skønhedsprodukter baseret på videnskabelige studier, hvilket resulterer i innovative, effektive og rene produkter, der arbejder i harmoni med din krop.

Brug af tabletter, hudpleje- og hårplejeprodukter med de samme aktive urteingredienser er en fantastisk måde at pleje din hud både indefra og udefra. En ny og hollistisk skønhedsmetode.

Med denne nye skønhedsrutine understøtter du din huds økosystem både indefra og udefra, og det er netop hvad Beauty In & Out™ handler om. En ny og revolutionerende skønhedsbehandling, der giver fantastiske og ekstraordinære resultater.

Billede

BEAUTY IN & OUT
URTEBASERET. NATURLIG  OPRINDELSE.

New Nordic brænder for naturens helbredende kræfter, og har 30 års erfaring med urter og deres vitalitetsgivende egenskaber. Ved hjælp af naturlige urtemolekyler kan vi aktivere livsprocesser og funktionalitet i vores hud- og hårceller. Du vil opleve både en øjeblikkelig og langsigtet skønhedseffekt med det nye skønhedssortiment. Der er store fordele ved at bruge de samme aktive urteekstrakter både indefra og udefra. Resultaterne vil være bedre end noget andet, du har oplevet før.


BEAUTY IN MED FOKUS PÅ ÅRSAGEN

Skønhedskosttilskud fungerer indefra i harmoni med din krop ved at nå ned i de dybere hudlag og påvirke de levende hudceller, der hvor cremer udefra ikke kan nå.

Billede

BEAUTY OUT MED FOKUS PÅ SYMPTOMER

De nye hud- og hårplejeprodukter fra New Nordic har en øjeblikkelig kosmetisk effekt og giver et yngre og smukkere udseende. Produkterne arbejder i synergi med skønhedskosttilskud for at give et optimalt resultat.

Billede

Skin Care™ Collagen Filler

Vores klinisk dokumenterede og prisvindende Skin Care™ Collagen Filler skønhedstabletter plus et komplet hudpleje sortiment

Billede
Billede

Skin Care™ Pigment Clear

Vores Skin Care™ Pigment Clear skønhedstabletter plus to effektive problemløsere ved pigmentforandringer


Billede
Billede

Hair Volume™

Vores klinisk dokumenterede og prisvindende hårtablet og gummy plus et komplet hårpleje- og skønhedssortiment.

Billede
Billede

FØLG OS PÅ
INSTAGRAM & FACEBOOK


@newnordicdanmark

Beauty In & Out

Brug af tabletter, hudpleje- og hårplejeprodukter med de samme aktive urteingredienser er en fantastisk måde til at pleje din hud både indefra og udefra. En ny og hollistisk skønhedsmetode.

Skønhedskosttilskud fungerer indefra i harmoni med din krop ved at nå ned i de dybere hudlag og påvirke de levende hudceller, der hvor cremer udefra ikke kan nå. De nye hud- og hårplejeprodukter fra New Nordic har en øjeblikkelig kosmetisk effekt og giver et yngre og smukkere udseende. Produkterne arbejder i synergi med skønhedskosttilskud for et optimalt resultat.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS