ÅRETS INNER BEAUTY PRODUKT 2019!
Hair Volume™ har vundet en Danish Beauty Award i kategorien, Årets Inner Beauty

Danish Beauty Award er en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter. Hvert år er der stor konkurrence om at vinde de eftertragtede priser i forskellige kategorier. Dommerne fra Danish Beauty Awards siger om Hair Volume: "Skønt hår i sigte – indefra. Hair Volume er fuld af urter, der er velkendte i den nordiske natur, æble ekstrakt og i kombination med aminosyrer, vitaminer og mineraler tilfører det håret næringsstoffer til at bevare normal hårvækst. Og alle ved jo, hvor betydningsfuldt det er at have charme, selvtillid og lækkert hår."

Billede
Billede

Annette (47) har altid været ked af sit fine og tynde hår. "Jeg har prøvet alt, og jeg har tidligere søgt hjælp hos min frisør. Men til sidst var jeg virkelig desperat. Hos min lokale helsekostbutik blev jeg anbefalet Hair Volume™, som blandt andet indeholder æbleekstrakt. Jeg blev anbefalet at bruge tabletterne i minimum 3 måneder. Jeg gik hjem fuld af forventning."

Slut med løse hår: "Huden var det første jeg bemærkede det på. Det er jo endejlig gevinst, at få ved tabletterne. Jeg synes, min hud fik en flot glød. Min mand var den første som kommenterede mit hår. Han kan tydeligt se, at jeg havde fået en masse fylde. Mit hår er meget mere glansfyldt, og jeg tør slet ikke stoppe med at tage mine Hair Volume tabletter, fortæller Annette glad."

Klinisk dokumenteret hårtablet

Nyt klinisk studie bekræfter effekten af Hair Volume tabletten. Studiet viste synligt tykkere hår. Effekten kunne ses allerede efter 2 måneder og blev yderligere bekræftet efter 4 måneders brug. 8 ud af 10 kvinder var tilfredse med Hair Volume. De følte at deres hår var blevet tykkere, smukkere og mere glansfuldt.

Billede

VARIANTER

Hair Volume™

30 tabletter

Hair Volume™

90 tabletter

Hair Volume™

180 tabletter

Hair Volume™ + Nail Strong

60 tabletter

Hair Volume™ Gummies

60 gummies

Billede
Billede

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS