Skin Care™ Pigment Clear

  • Næringsstoffer for hudens vitale funktioner
  • Kobber bidrager til normal hudpigmentering
  • Kun 2 tabletter om dagen
  • 60 / 180 tabletter
Pris
264,00 kr

Billede
Billede

HUDPIGMENTERING

Hudens pigmentering kommer indefra/innenfra. Skin Care™ Pigment Clear er en hudplejetablet, som tilfører din hud næringsstoffer indefra. En supplerende skønhedsrutine, som påvirker hudens vitale funktioner i dermislaget hvor de pigmentproducerende celler også findes. Skin Care™ Pigment Clear er baseret på indiske stikkelsbær, samt standardiseret ekstrakt af granatæble og naturlig astaxanthin. Tabletten indeholder kobber, som bidrager til normal hudpigmentering. Tabletten indeholder desuden vitamin C, der bidrager til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud. Tabletten er et godt supplement til den daglige skønhedspleje, da næringsstofferne når de dybe hudlag, hvor kosmetiske cremer og serum ikke når ned.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Billede

INDISK STIKKELSBÆR (Emblica officinalis)
Det indiske stikkelsbær hører til Euphorbiaceae familien. Denne grønne frugt modnes i efteråret i våde, skovklædte og kuperede områder på det indiske kontinent. Frugten har et højt indhold af c-vitamin.

GRANATÆBLE (Punica granatum L.)
Granatæblet har sin oprindelse i det vestlige Himalaya. Granatæblet indeholder en række naturlige substanser, herunder ellagsyre. Granatæblerne i denne tablet er nøje udvalgt, tørret og ekstraheret så de ønskværdige stoffer bevares.

ALGER (Haematococcus pluvialis Flotou.)
Havalgen Haematococcus pluvialis, indeholder astaxanthin. Algen danner astaxanthin, når den udsættes for ydre stress som for eksempel stærk sol. Astaxanthin er en maritim antioxidant udvundet af alger.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Billede

180 tabletter

Billede
Billede
Billede
  • Skin Care™ er glutenfri og kan sikkert tages af folk med intolerance over for gluten.
  • Skin Care™er helt fri for mælkeprodukter.
  • Skin Care™ indeholder ikke produkter fra dyr.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Skin Care™ Pigment Clear
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 2 tabl  %RI*
Indisk stikkelsbær ekstrakt 5:1 (Emblica Officinalis, Gaertn.) 200 mg -
Granatæble ekstrakt (Punica granatum, L.)
Standardiseret til 40% ellagsyre 200 mg -
Alge ekstrakt (Haematococcus pluvialis, Flotou.)
Standardiseret til 2% astaxanthin 60 mg -
Sort peber ekstrakt (Piper nigrum, L.)
Standardiseret til 40% piperine 6 mg -
Niacin 16 mg 100
Vitamin C 40 mg 50
Zink 10 mg 100
Kobber 1 mg 100
*RI = Reference indtag / - = RI ikke fastlagt    

ANBEFALET DAGLIG DOSIS

Tag 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Ingredienser: Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), mineral (zinkoxid, kobbersulfat), indisk stikkelsbær ekstrakt (Emblica officinalis, Gaertn.), granatæble ekstrakt (Punica granatum, L.), alge ekstrakt (Haematococcus pluvialis, Flotou.), vitamin (L-ascorbinsyre, nikotinamid), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethyl cellulose), antiklumpningsmiddel (silicumdioxid), sort peber ekstrakt (Piper nigrum, L.).

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS