Facebook Pixel
Billede

DEN INGREDIENS, DER GØR NOGET GODT
FOR ALLE HUDTYPER

Produkter med et målrettet hyaluronsyreindhold forbedrer hudens struktur og fugtniveau, så det både kan ses og føles. Lad os dykke ned i hyaluronsyre-universet og se nærmere på alle de fordele, der er ved denne naturlige superingrediens, som du bl.a. kan finde i vores kosttilskud og hudplejeserie.

HVAD ER HYALURONSYRE?

Hyaluronsyre binder fugt til huden. Det findes naturligt i vores krop, mest i vores led, vores øjne og op mod 50% er koncentreret i vores hud, hvilket holder den fugtig og smidig. Hyaluronsyrens superpower ligger i dens svampelignende evne til at holde på fugten – faktisk op til 1000 gange sin egen vægt i vand, hvilket betyder at hyaluronsyre både hjælper din hud med at suge fugt til sig og holde på det, så de små tørre linjer fyldes ud, Derfor får vi meget ud af at forkæle kroppen med hyaluronsyre via kosttilskud og cremer.

Billede


HVAD GØR HYALURONSYRE?

Hyaluronsyre er derved med til at give fugt, fylde og elasticitet til huden, ligesom det holder leddene ‘smurte’ og øjnene fugtige.

Mange ældre vil kunne nikke genkendende til, at man med alderen kan døje med tørre øjne og mere stive led.

ET LILLE SKUD MED STOR EFFEKT

Skin Care™ Hyaluron Shots indeholder hyaluronsyre, værdifulde urteekstrakter samt C-vitamin, og er udviklet til at hjælpe med at modvirke synlige aldringstegn i huden. De har en dejlig smag af havtorn og virker perfekt i kombination med vores hudplejeserie.

Vores små beauty shots vandt desuden Danish Beauty Awards i 2020 i kategorien, Inner Beauty.

PLEJ HUDEN INDEFRA MED HYALURONSYRE
- I TABLETFORM

Når vores hud mangler hyaluronsyre kan det afspejles både i form af rynker, mangel på glød og fugt. Hyaluron Active er udviklet til at reducere synligheden af rynker, give spændstighed, glød og følelsen af en velfugtet hud. Den er baseret på hyaluronsyre, værdifulde og effektive urteekstrakter samt vitamin C, der understøtter hudens naturlige skønhed indefra. Tabletten er et godt supplement til den daglige skønhedspleje, da næringsstofferne når de dybe hudlag, hvor almindelige og kosmetiske cremer ikke når ned. Hudens øverste lag, bliver ved med at forny sig, hvis du nærer de levende stamceller i de dybere hudlag på den rigtige måde.

UNIK KOMBINATION AF KOLLAGEN, HYALURONSYRE OG C VITAMIN

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er et unikt hudplejekosttilskud, der tilfører huden næringsstoffer indefra. Den indeholder en hel unik sammensætning af hydrolyseret maritim kollagen peptid pulver (type 1), hyaluronsyre og vitamin C, som modvirker synligheden af rynker og hjælper med at forbedre hudens elasticitet, samt hjælper til følelsen af en godt fugtet hud.

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er udvundet af vildtfanget nordatlantisk torsk fra bæredygtigt fiskeri. Det er smagsneutralt, og kan nemt anvendes både i vand, kaffe, te, juice eller smoothies.

FUGTGIVENDE HUDPLEJE

8 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder
  Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder

  Køb fra 462,00 kr
 2. Hyaluronic Active Serum™
  Hyaluronic Active Serum™

  Køb fra 549,00 kr
 3. Skin Care™ Hyaluron Active
  Skin Care™ Hyaluron Active

  Køb fra 272,00 kr
 4. Natural Magic™ Anti-ageing Cream
  Natural Magic™ Anti-ageing Cream

  Køb fra 308,00 kr
 5. Natural Magic™ Firming Serum
  Natural Magic™ Firming Serum

  Køb fra 390,00 kr
 6. Amazing Eye™ Cream
  Amazing Eye™ Cream

  Køb fra 257,00 kr
 7. Intense Marine™ Mask
  Intense Marine™ Mask

  Køb fra 308,00 kr

8 varer

pr. side
Sorter faldende
Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS