Facebook Pixel

Pure & Natural™ Deep Cleansing Balm

DYBDERENSENDE

  • Fjerner make-up
  • Efterlader huden frisk og ren
  • Fugter, nærer og efterlader huden blød og strålende
Pris

Køb fra 189,00 kr


Billede

DEEP CLEANSING BALM

Pure & Natural™ Cleansing Balm fjerner nænsomt make-up og urenheder, og efterlader huden ren og frisk. Den er baseret på havtorn og astaxanthin. For et perfekt resultat bør du anvende Deep Cleaning Balm i kombination med Skin Care™ Collagen Filler tabletter.

ANVENDELSE

  • Påføres tør hud
  • Anvend fingerspidserne til at massere cleansing balm ind i huden
  • Skyl med varmt vand*
  • Dup nænsomt huden tør

*Bemærk, at denne unikke cleansing balm hurtigt omdannes fra olie til mælk ved kontakt med vand.

Til normal og tør hud

Testet under dermatologisk kontrol

Billede

GRANAT ÆBLE
PUNICA GRANATUM L.

Granatæble er en løvfaldende frugtbusk, der er hjemmehørende i regionen, der strækker sig fra Iran til det nordlige Indien. Granatæblefrugten er rig på polyfenoler som anthocyanin, ellaginsyre og mange andre plantepolphenoler. Disse aktive stubstanser er grunden til, at granatæbleekstrakt er så effektiv, da de hjælper med at afgifte huden fra frie radikaler, mens de også reparerer huden, der er blevet beskadiget som følge af miljøfaktorer som UV-stråling. Anthocyanin i granatæble er gavning for huden på samme måde som vitamin C fra citrusfrugt.

COLLAGEN FILLER™

Skin care serien hjælper med at forbedre fasthed og elasticitet.
Efterlader huden gennemfugtet med masser af glød.

Billede
Billede

BEAUTY IN & OUT
URTEBASERET. NATURLIG OPRINDELSE.

New Nordic brænder for naturens helbredende krafter, og har 30 års erfaring med urter og deres vitalitetsgivende egenskaber. Ved hjælp af naturlige urtemolekyler kan vi aktivere livsprocesser og funktionalitet i vores hud- og hårceller. Du vil opleve både en øjeblikkelig og langsigtet skønhedseffekt med det nye skønhedssortiment. Der er store fordele ved at bruge de samme aktive urteekstrakter både indefra og udefra. Resultaterne vil være bedre end noget andet, du har oplevet før.


BEAUTY IN MED FOKUS PÅ ÅRSAGEN

Skønhedskosttilskud fungerer indefra i harmoni med din krop ved at nå ned i de dybere hudlag og påvirke de levende hudceller, der hvor cremer udefra ikke kan nå.

Billede

BEAUTY OUT MED FOKUS PÅ SYMPTOMER

De nye hud- og hårplejeprodukter fra New Nordic har en øjeblikkelig kosmetisk effekt og giver et yngre og smukkere udseende. Produkterne arbejder i synergi med skønhedskosttilskud for at give et optimalt resultat.

Billede

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Pure & Natural™ Deep Cleansing Balm
Din bedømmelse

Til normal og tør hud
Testet under dermatologisk kontrol

INGREDIENSER
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Hydrogenated Coconut Oil, Polyglyceryl-4 Caprate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Glyceryl Behenate, Moringa Oleifera Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea buckthorn) Fruit Extract, Astaxanthin, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Tocopherol (Vitamin E), Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Haematococcus Pluvialis Extract, Aqua/Water/Eau, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Caprylic/Capric Triglyceride

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS