Facebook Pixel

Skin Care™ Dry Skin

  • Indeholder hvedekim med ceramider
  • Zink bidrager til at vedligeholde en normal hud
  • Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen
  • 30 tabletter
Pris

Køb fra 264,00 kr


Billede
Billede

FUGT BALANCE
Det er i hudens dybere lag (dermis), at de levende hudceller hjælper med at opretholde en sund og fugtig hud. De døde hudceller på hudens yderste lag indeholder kun få vandmolekyler, hvorimod det levende væv i de dybere lag af huden indeholder omkring 70% vand. Skin Care™ Dry Skin er en tablet, der tilfører din hud næringsstoffer indefra. Skin Care™ Dry Skin er baseret på hvedekim, rosmarin og figen. Tabletten indeholder også zink, som bidrager til vedligeholdelse af en normal hud og C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen i huden. Lad denne tablet være en del af din daglige skønhedsrutine. Næringsstofferne i denne tablet, når de dybere lag af huden, hvor kosmetiske cremer ikke kan nå.

Billede

DAGLIG DOSIS
Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Billede

HVEDEKIM (Triticum aestivum)
Triticum aestivum, almindeligvis kendt som hvede, er hjemmehørende i det østlige Middelhavsområde. De spirede hvedekerner er naturligt rig på ceramider. Olien af hvedekim har traditionelt været anvendt i skønhedspræparater. Den hvedekim ekstrakt der anvendes i denne tablet er nøje udvalgt, tørret og ekstraheret således at de ønskede plantestoffer bevares. Det giver garanti for høj standardiseret kvalitet.

FIG (Ficus carica L.)
Figen er en art af blomstrende planter i morbær familien. Figentræet har sin oprindelse i Mellemøsten. Figenplanten er en af de første planter, der blev dyrket. Figentræets søde og velsmagende frugt nydes både som fødevare og i den traditionelle medicin. Figner er traditionelt anvendt til at holde huden blød og fugtig.

SORT PEBER (Piper Nigrum berries)
Peber vokser i tropisk klima med meget regn og varme. Peberet stammer fra Kerala i Indien, og er rig på piperine, der giver den skarpe smag.

STØRRELSER

Billede

30 tabletterIndsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Skin Care™ Dry Skin
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS AF 1 TABLET    1 tabl.    %RI*
Hvedekimolie ekstrakt (Triticum aestivum L.)
Indeholder ceramider 
  500 mg    -
Rosmarin ekstrakt (Rasmarinus officinalis L.)
Naturligt højt indhold af carnosinsyre og carnosol 
  80 mg    -
Figenfrugt ekstrakt (Ficus carica L.) 5:1   75 mg    -
Fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster aiton)
standardiseret til 40% proanthocyanidin
75 mg -
Alge ekstrakt (Haematococcus Pluvialis Flotou.)
Standardiseret til 2% astaxanthin 
  62 mg    -
Sort Peber ekstrakt (Piper nigrum L.)   6 mg    -
Rosmarin Olie (Rosmarinus officinalis L.)   8 mg    -
Niacin   16 mg   100%
C-vitamin   40 mg   50 %
Zink   10 mg   100%
Kobber   1 mg   100%
% RI = Anbefalet daglig tilførsel        


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år. 

INGREDIENSER:
Hvedekimolie ekstrakt (Triticum aestivum L.), fyldemidler (mikrokrystal- linsk celulose, dicalciumfosfat, tværbunden natriumcarboxymethyl-cellulose), rosmarin ekstrakt (Rosmarinus officinalis L.), figenfrugt ekstrakt (Ficus carica L.), Fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinis pinaster Aiton), alge ekstrakt (Haematococcus pluvialis Flotou), vitaminer (L-ascorbinsyre, nicotinamid), mineraler (zinksulfat, kobbersulfat), antiklump- ningsmiddel (siliciumdioxid), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethyl cellulose, glycerin), rosmerin olie (Rosmarinus officinalis L.), sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.) 

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS