Metabolic Action

  • Ydeevne og udholdenhed
  • Normal muskelfunktion og energistofskifte
  • Vedligeholdelse af normal muskelfunktion
  • Rosenrod, solbær, løvstikke, fyrrebark, pebermynte, Q10, B-vitaminer og magnesium
Pris
339,00 kr

Billede
Billede

SPORTS NUTRITION METABOLIC ACTION

Metabolic Action™ tabletten tages dagligt om morgenen for at booste din krop og muskler med vitaminer, magnesium og plantestoffer inden træning senere på dagen. Ingredienserne i Metabolic Action™ styrker din udholdenhed og ydeevne samt reducerer træthed og udmattelse. Rosenrod bidrager til fysisk ydeevne og udholdenhed. Solbær bidrager til vedligeholdelse af en normal muskelfunktion. Vitamin B6 bidrager til en normal omsætning af protein og glycogen. Magnesium bidrager til en normal muskelfunktion og energistofskifte samt bidrager til at mindske træthed og udmattelse. I Sports Nutrition™ serien finder du også Workout Recovery™ og Athletes Omega™, som anbefales sammen med Metabolic Action™ for optimalt tilskud før, under og efter træning.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 2 tabletter dagligt med et glas vand om morgenen. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt til at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost eller sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende og børn under 11 år.

Billede

SOLBÆR (Ribes Nigrum, L.)
Solbærplanten tilhører ribsfamilien. Solbær har sin oprindelse i det nordlige Europa. Solbær har en meget kraftig smag. Bærene anvendes til fremstilling af juicer og marmelader. I dag har moderne videnskab påvist sammenhæng mellem solbær og muskelfunktion.

LØVSTIKKE (Levisticum officinale)
Løvstikke også kaldet Maggiurt da smagen minder om en bouillonterning. Planten stammer fra det sydlige Europa. Bladene bruges i salater og rødderne spises som grøntsager. Løvstikke har et meget højt naturligt indhold af quercetin.

ROSENROD
Den kombination af urte ekstrakter, der anvendes i denne tablet, har et standardiseret indhold af anthocyaniner, quercetin, salidrosider og piperin. Urterne er plukket, tørret og ekstraheret, således at de ønskede plantestoffer bevares. Det giver garanti for en høj standardiseret kvalitet.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Billede
Billede
Billede
  • Metabolic Action™ er glutenfri
  • Metabolic Action™ er helt fri for mælkeprodukter
  • Metabolic Action™ indeholder ikke produkter fra dyr.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Metabolic Action
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS        2 tabl.        %RI*
Solbær ekstrakt (Ribes nigrum, L.) 15% anthocyaniner   400 mg   -
Løvstikke ekstrakt (Levisticum officinale, W.D.J.Koch) 20% quercetin   400 mg   -
Rosenrod ekstrakt (Rhodiola rosea, L) 3% salidrosider   350 mg   -
Pebermynteolie (Mentha x piperita, L.)    20 mg   -
Fransk maritim fyrrebark olie fra harpiks (Pinus pinaster, Aiton)    15 mg   -
Sort peber ekstrakt (Piper nigrum, L.) 40% piperin   20 mg   -
Q10   100 mg   -
Thiamin (Vitamin B1)   4,4 mg   400%
Riboflavin (Vitamin B2)   2,8 mg   200%
Niacin   16 mg   100%
Vitamin B6   8 mg   571%
Folsyre   200 mcg   100%
Vitamin B12   200 mcg   8000%
Biotin   50 mcg    100% 
Panthothensyre   6 mg   100%
Magnesium   150 mg   40%
% RI = Anbefalet daglig tilførsel / - RI ikke fastlagt        


ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 2 tabletter dagligt med et glas vand om morgenen. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt til at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost eller sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende og børn under 11 år.

INGREDIENSER: Fyldemidler (mikrokrystalinsk cellulose, dicalciumfosfat, calciumcarbonat, inulin fra cikorierod, tværbunden natrium carboxymethyl cellulose), solbærekstrakt (Ribes nigrum, L.), rosenrod ekstrakt (Rhodiola rosea, L.), løvstikke ekstrakt (Levisticum officinale, W.D.J. Koch), magnesium malat, magnesium oxid, ubiquinol, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), modificeret kartoffelstivelse, overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethyl cellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerol), mynte æterisk olie (Mentha x piperita, L.), sort peber ekstrakt (Piper nigrum, L.), cyanocobalamin, nicotinamid, fransk maritim fyrrebark olie (Pinus pinaster, Aiton), pyridoxinhydrochlorid, thiaminmononitrat, calcium-D-pantothenat, riboflavin, folsyre, D-biotin.

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS