Workout recovery

  • Normal funktion af led
  • B-komplekt samt magnesium
  • Vedligeholdelse af en normal muskelfunktion
  • Gurkemeje, ingefær, grøn te, neliker, fransk maritim fyrrebark og vitamin C og D
Pris
339,00 kr

Billede
Billede

SPORTS NUTRITION WORKOUT RECOVERY

Workout Recovery™ tabletten tages dagligt efter motion for at beskytte cellerne og opretholde en normal funktion af led, muskler og immunsystem. Gurkemeje bidrager til en normal funktion af led. Vitamin C bidrager til immunsystemets normale funktion under og efter intensiv træning samt bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.* Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 200 mg udover det anbefalede daglige indtag af vitamin C. Vitamin D og magnesium bidrager til vedligeholdelse af normal muskelfunktion. Magnesium bidrager til at mindske træthed og udmattelse. I Sports Nutrition™ serien finder du ogå. Metabolic Action™ og Athletes Omega™, som anbefales sammen med Workout Recovery™ for et optimalt tilskud før, under og efter træning.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 2 tabletter dagligt med et glas vand efter træning eller i forbindelse med aftenmåltidet. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost eller sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende og børn under 11 år.

Billede

GURKEMEJE (Curcuma longa, L.)
Gurkemeje er en staude i ingefær familien, der hører hjemme i det tropiske Sydasien. Gurkemeje gror vildt i skove, hvor planten trives under temperaturer mellem 20° og 30° grader og store mængder regn.

INGEFÆR (Zingiber officinale)
Ingefær har sin oprindelse i de tropiske jungler i det sydlige Asien. Det vi forstår ved ingefær er plantens rodstængel, der er almindeligt anvendt som krydderi i madlavningen verden over. I tabletten er der fokuseret på udvalgte rodstængler, som er tørrede og ekstraherede så de gode gingeroler fra stænglen bevares i det færdige produkt.

NELLIKEOLIE (Eugenia caryophyllus, L.)
Kryddernellike er tørrede blomsterknopper fra det tropiske, stedsegrønne træ Eugenia caryophyllus der har sin oprindelse i Molukkerne i Indonesien. I daglig tale kaldes kryddernellike blot for nellike. Dette navn stammer fra det tyske Nägelein, der betyder lille søm og hentyder til krydderiets form. I tabletten anvendes en lille mængde olie udvundet fra det tørrede krydderi.

STØRRELSER

Billede

60 tabletter

Billede
Billede
Billede
  • Workout Recovery™ er glutenfri
  • Workout Recovery™ er helt fri for mælkeprodukter
  • Workout Recovery™ indeholder ikke produkter fra dyr.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Workout recovery
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS        2 tabl.        %RI*
Alge ekstrakt (Haematococcus plivialis, Flotou.) 2% astaxanthin   100 mg   -
Gurkemeje ekstrakt (Curcuma longa, L.) 40% curcuminer   400 mg   -
Grøn Te ekstrakt (Camelliae sinensis L.) 30% L-theanin   150 mg   -
Granatæble ekstrakt (Punica granatum L.) 40% ellagsyre   150 mg   -
Fransk maritim ekstrakt (Pinus pinaster, Aiton) 40% polyfenoler   200 mg   -
Ingefær ekstrakt (Zingiber officinale, Roscoe) 5% gingeroler   200 mg   -
Sort peber ekstrakt (Piper nigrum, L.) 40% piperin   20 mg   -
Nellike olie (Eugenia caryophyllus, L)   20 mg   -
Vitamin C   200 mg   250%
Vitamin D   10 mcg   200%
Thiamin (Vitamin B1)   2,4 mg   191%
Riboflavin (Vitamin B2)   2,8 mg   200%
Niacin   16 mg   100%
Vitamin B6   2,4   300%
Folsyre   200 mcg   100%
Vitamin B12   9 mcg   360%
Biotin   50 mcg    100% 
Panthothensyre   6 mg   100%
Magnesium   150 mg   40%
Zink   4 mg   40%
% RI = Anbefalet daglig tilførsel / - RI ikke fastlagt        

 

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
Tag 2 tabletter dagligt med et glas vand efter træning eller i forbindelse med aftenmåltidet. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost eller sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende og børn under 11 år.


INGREDIENSER: Fyldemidler (mikrokrystalinsk cellulose, dicalcium fosfat, tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), gurkemeje ekstrakt (Curcuma longa, L.), magnesium malat, magnesium oxid, ascorbinsyre, fransk maritim fyrrebark (Pinus pinaster, Aiton), ingefær rhizome-ekstrakt (Zingiber officinale, Roscoe), grøn te ekstrakt (Camelliae sinensis, L.), granatæble ekstrakt (Punica granatum, L.), alge ekstrakt (Haematococcus pluvialis, Flotou.), modificeret kartoffelstivelse, overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethyl cellulose, glycerol), zinkgluconat, sort peber ekstrakt (Piper nigrum, L.), nellike olie (Eugenia caryophyllus, L.), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), nikotinamid, cyanocobalamin, pyridoxinhydrochlorid, thiaminmononitrat, calcium-D-pantothenat, cholecalciferol, riboflavin, folsyre, D-biotin.

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS