Active Legs™

  • Bidrager til normal venefunktion
  • Hjælper til normalt fungerende blodkar
  • Kun én tablet om dagen
  • 30 / 60 tabletter
Pris
221,00 kr

Billede
Billede

VENEFUNKTION

Vener er blodkar, der fører blodet mod hjertet. Blodkarrenes og venernes funktion har betydning for opretholdelse af en komfortabel og aktiv livsstil. Active Legs™ er en tablet af fransk maritim fyrrebark i kombination med rødvinsblade, sort peber og vitamin C. Rødvinsblade bidrager til en normal venefunktion. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen der har betydning for normalt fungerende blodkar. Rødvinsblade bidrager til at nedsætte følelsen af trætte og tunge ben.

Billede

DAGLIG DOSIS

Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

Billede

ANBEFALES TIL

  • Til dig der finder det svært at bevare en aktiv følelse i benene fra morgen til aften.
  • Til dig der har problemer med trætte ben efter en lang dag. Især til dig der står eller går meget.
  • Til dig der er træt af at slæbe dine tunge ben rundt.
Billede

FYRREBARK (Pinus pinaster, Aiton)
Pinus pinaster, bedre kendt som fransk maritim fyrebark, har sin oprindelse i landene omkring middelhavet. I lighed med at man i Norden anvender fyrrebark mel i brød, har man omkring Middelhavet traditionelt anvendt denne bark. I dag ved vi, at barken naturligt indeholder proanthocyanidiner.

VINDRUEBLAD (Vitis vinifera L.)
Planten er hjemmehørende i Middelhavsområdet, Centraleuropa og sydvestlige Asien. Det er en løvfældende lian. Bladene er hjerteformede og med grove savtakkede kant. Plantens frugt er vindruer, der både bruges i vinproduktion og som spisedruer.

SORT PEBER (Piper nigrum L.)
Peber vokser i tropisk klima med meget regn og varme. Peberet stammer fra Kerala i Indien, hvor det spredes ved hjælp af mennesker mod nord til Assam og øst til Ceylon, Thailand, Malaysia og Indonesien og andre sydøstasiatiske lande.

PAKKESTØRRELSER

Billede
Billede

30 tabl. / 60 tabl.

Billede
Billede
Billede
  • Active Legs™ er glutenfri og kan sikkert tages af folk med intolerance over for gluten.
  • Active Legs™ er helt fri for mælkeprodukter
  • Active Legs™ indeholder ikke produkter fra dyr.

Indsend din bedømmelse

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du anmelder:Active Legs™
Din bedømmelse

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 1 tablet  %RI*
Fransk maritim fyrrebark ekstrakt (Pinus pinaster Aiton) 700 mg -
- standardiseret til 40 % proanthocyanidin    
Vinblad ekstrakt (Vitis vinifera, L.) 200 mg -
- standardiseret til 5 % proanthocyanidin    
Sort peber frø ekstrakt (Piper nigrum L.) 20 mg -
- standardiseret til 40 % piperin    
Vitamin C 90 mg 112
*RI = Referenceindtag / - =RI er ikke fastlagt
   

ANBEFALET DAGLIG DOSIS
En tablet tages én gang dagligt med væske. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Standardiseret fransk maritim fyrrebark (Pinus pinaster Aiton) ekstrakt, standardiseret vindrueblad (Vitis vinifera L.) ekstrakt, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), vitamin (ascorbinsyre), standardiseret sort peber (Piper nigrum L.) ekstrakt, konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethyl cellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Copyright © 2017 New Nordic Healthcare ApS